INDI ARADINOVIĆ PRECRTALA BIVŠEG, PA OBJAVILA DA JE NJENOM BRAKU DOŠAO KRAJ: Fanovi je URNIŠU na mrežama! Kad se pre razvede? (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Indira Aradinović Indi prošle godine sve je obradovala vestima da se udaje, ali je sada izazvala pravi šok informacijom da se razvodi.

INDI ARADINOVIĆ PRECRTALA BIVŠEG, PA OBJAVILA DA JE NJENOM BRAKU DOŠAO KRAJ: Fanovi je URNIŠU na mrežama! Kad se pre razvede? (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Indi Aradinović je taksativno nabrojala kako ju je, sada već, bivši suprug izdao, a onda su usledili komentari.

Naime, Aradinovićeva je sinoć objavila da se razvela, a dodatni šok izazvale su fotografije nje i njenog mladoženje koje je precrtala:

- 1.mart, od danas sam zvanično i ja potpisala razvod. Ostavila prošlost iza sebe. To ne znači da naša ljubav nije bila prava i velika, samo je moj bivši muž iskrivio i umanjio tu ljubav onog dana kada je potpisao razvod 27. decembra. Na datum kada smo se i prvi put poljubili (27.07.). Slagao je nas sve tog dana, matičara, kumove i sebe da će u dobru i zlu biti pored mene (10.10.)- napisala je Indi,m a komentari su se samo nizali.

 

 

Njeni pratioci nisu bili tako blagonakloni prema informaciji koju je objavila, pa su počeli da se šale na njen račun: "A dobro, dugo si izdržala", "Kad se pre razvede?", "Pošalji Editu da ga nokautira", "Samo se blamirate, brak i razvod je intima za dvoje", pisali su joj u komentarima.

Republika

Foto: PRINTSCREEN PAPARACO LOV

Indi Aradinović i bivši suprug

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Veki

02.03.2023 11:00

Ma laze, dize sebi cenu, ko bi pametan izenio ovu gaduru