OVO JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET SA KOJIM IMA SINA ANDRIJU: Brak je pukao posle samo godinu dana, ali su ostali u DOBRIM ODNOSIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.03.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šarmantna Sanja Kužet trenutno uživa u drugom braku, ali je u sjajnim odnosima sa svojim bivšim suprugom

OVO JE PRVI MUŽ SANJE KUŽET SA KOJIM IMA SINA ANDRIJU: Brak je pukao posle samo godinu dana, ali su ostali u DOBRIM ODNOSIMA! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Sanja Kužet

Voditeljka Sanja Kužet koju publika voli zbog načina na koji vodi muzičko takmičenje "Zvezde Granda", spada u domaće poznate ličnosti koje ne pričaju mnogo o svom privatnom životu.

Poznato je da je ona godinama u skladnom braku sa Nemanjom Živanovićem, s kojim ima sina Strahinju i s kojim se često pojavljuje na javnim događajima.

Kako je jednom prilikom ispričala, oni su pre mnogo godina bili zajedno, nakon čega su se ponovo sreli i iznova zaljubili.

– Bili smo u vezi početkom naših dvadesetih. Kada smo se deset godina kasnije ponovo našli, preskočili smo upoznavanje i predrasude, tako da je sve bilo lakše. Dovoljan je jedan pogled da se razumemo, bez prevelikog objašnjavanja i gubljenja energije na sporedne stvari – ispričala je Sanja Kužet u jednom intervjuu.

S njima živi i voditeljkin sin iz prvog braka, dečak po imenu Andrija koji je majčin veliki ponos, a Sanja ga je dobila tokom ljubavi sa Zoranom Piperom.

 

 

Kako su mediji pisali, Piper je bio član obezbeđenja medijskog magnata Željka Mitrovića. Par je rekao "da" na luksuznoj ceremoniji u jednom poznatom beogradskom hotelu, pisao je svojevremeno "Objektiv", a nisu štedeli na organizaciji velike i raskošne svadbe.

Izvor blizak Sanji ispričao je jednom prilikom da je ovo bila velika ljubav, a par se navodno venčao nakon kratke veze.

– To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju – rekao je neimenovani izvor.

 

 

Voditeljka je, inače, na svadbi bila u drugom stanju, a izgledala je vrlo lepo u klasičnoj venčanici sa korsetom i srcolikim dekolteom.

Međutim, svega godinu dana kasnije Sanja i Zoran su okončali svoj brak, što nije uticalo na njihov prijateljski odnos.

– Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici – rekla je voditeljka.

Republika

Foto: printscreenPinkTV

Sanja Kužet

Kako je ona objasnila, porodica ima sjajne međusobne odnose i između njih nema nikakvih problema.

– Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete – istakla je Sanja svojevremeno.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading