DANAS I KIŠA I SNEG, PONEGDE JAK VETAR! Evo kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje!

Autor:

Vesti

02.03.2023

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas oblačno, mestimično s kišom, na planinama sa snegom.

DANAS I KIŠA I SNEG, PONEGDE JAK VETAR! Evo kakvo nas vreme očekuje naredne nedelje!

Foto: Pixabay

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama i sa snegom. Najniža temperatura će biti od 2 do 6 °C, a najviša od 6 do 13 °C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar slab do umeren, u košavskom području ponegde i jak, jugoistočni.

U Beogradu se očekuje pretežno oblačno, povremeno sa slabom kišom, uglavnom ujutro i pre podne. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Najniža temperatura oko 5 °C, a najviša oko 9 °C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, do subote će u Srbiji biti oblačno, ponegde sa slabom kišom, na planinama i sa snegom.

U nedelju suvo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i uz pojačanje severozapadnog vetra, naročito u Vojvodini i na istoku Srbije. U prvom delu naredne sedmice očekuje se malo toplije vreme, ali promenljivo uz čestu pojavu kiše i uz pojačan južni i jugozapadni vetar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading