BARAĆ PRED MORNAR: Čeka nas novi izazov!

Autor:

Sport

05.03.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Mege je iskoristio priliku da se obrati javnosti povodom predstojećeg meča.

BARAĆ PRED MORNAR: Čeka nas novi izazov!

Foto: Starsport

Trener Mege Marko Barać

Košarkaši Mege Mis se sataju u ponedeljak sa Mornarom u okviru 20. kola AdmiralBet ABA lige. Meč je na programu od 20:00.

Marko Barać, trener košarkaša Mege, istakao je da susret sa Mornarom čini pripremu utakmice težom.

- Nakon duge pauze čeka nas novi izazov u ABA ligi. Posle dobrog rezultata na Kupu Radivoja Koraća, veliki broj igrača je otišao u reprezentacije, ili na prinudni odmor usled povreda. Naša igra umnogome zavisi od nivoa utreniranosti i sigurno da nam je zbog svega ovoga priprema utakmice nešto teža - rekao je Barać.

Republika

Foto: Starsport

Marko Barać

Barać je spomenuo činjenicu da se Mornar pojačao sa pet ozbiljnih igrača.

- Sa iskusnim trenerom i širokim rosterom, težak su protivnik svima. Da bismo zaustavili njihove izvanredne strelce i došli u poziciju da pobedimo, moramo da odigramo sa velikom energijom i fokusom - istakao je Barać.

Francuski reprezentativac Malkolm Kazalon smatra da Mega ima šansu za plasman u plej-of, kao i da bi pobeda protiv Mornara donela veliko samopouzdanje u ekipi.

- Znamo šta nas čeka protiv veoma nezgodne ekipe Mornara i učinićemo sve da nastavimo sa dobrim rezultatima u ABA ligi - zaključio je Kazalon.

Mega je trenutno pozicionirana na devetom mestu ABA lige sa od osam pobeda i 11 poraza, a Mornar se nalazi na 11. poziciji sa skorom 6-12.

U prvom susretu dva tima Mega je u novembru u Baru pobedila rezultatom 101:85.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading