BARAĆ PRED MEČ U PODGORICI: Čeka nas teško gostovanje

Autor:

Sport

11.02.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

KK Mega MIS u okviru 19. kola AdmiralBet ABA lige gostuje ekipi SC Derby-a u Podgorici. Susret u sportskom centru Morača na programu je u subotu od 16.30.

BARAĆ PRED MEČ U PODGORICI: Čeka nas teško gostovanje

Foto: Starsport

Marko Barać

Trener Mege Marko Barać svestan je da je njegov tim pred jednim velikim izazovom.

- Očekuje nas veoma zahtevna utakmica protiv ekipe SC Derby-a. To je odlično sastavljen i vođen tim. Predstavlja spoj iskustva i mladosti, gde puno toga polazi od tandema američkih bekova. Na nama je da pokažemo visok stepen motivacije, odigramo sa mnogo energije i koncentracije u oba pravca i tako pokušamo da dođemo do pobede na teškom gostovanju, istakao je Barać.

Andrija Grbović se osvrnuo na meč iz prethodnog kola protiv Partizana:

- Pred nama je meč protiv ekipe Derbija koja je značajno podigla formu u odnosu na prvi deo sezone. Očekuje je nas zahtevan meč u gostima, znamo da su veoma dobri na domaćem terenu i zato moramo da pokažemo dobru energiju i koncentraciju od samog početka. Sigurno će napraviti reakciju posle poraza od nas u prvom delu sezone, zbog toga moramo biti veoma motivisani i spremni. Veoma bitna utakmica jer očekujemo reakciju posle poraza u prošlom kolu i da se vratimo na pobednički kolosek", izjavio je Grbović.

Košarkaši Mege su dosad ostvarili učinak 7-11.SC Derby trenutno ima dve pobede više posle 18. kola. U prvom delu sezone izabranici Marka Baraća su na Novom Beogradu slavili sa ubedljivih 101:74.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading