PARTIZAN JE NAJBOLJI U EVROPI: Ove reči ODJEKUJU Srbijom!

Autor:

Sport

05.02.2023

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle debakla imao je samo reči hvale za izabranike Željka Obradovića.

PARTIZAN JE NAJBOLJI U EVROPI: Ove reči ODJEKUJU Srbijom!

Foto: Starsport

KK Partizan

Košarkaši Partizana deklasirali su u hali "Ranko Žeravica" ekipu Mege sa 103:78 u okviru 18. kola ABA lige.

Trener crno-belih Željko Obradović bio je zadovoljan nakon ubedljivog trijumfa.

- Ekipa Mege je igrala zaista dobro u poslednje vreme i znali smo da ćemo igrati protiv mladih igrača i da ćemo morati da imamo istu energiju i istu želju kao oni. Mislim da smo u tom segmentu izašli na pravi način na teren i igrali smo izvanredno prvo poluvreme. Čestitam mojim igračima na onome što su večeras uradili. Dva različita poluvremena, to je očigledno, ali u drugom poluvremenu je to bilo odrađivanje, a Mega je želela da se vrati u meč. Još jednom ponavljam, ta mladost i želja kod njih postoji. Čestitam kolegi na načinu na koji igraju u poslednje vreme. Hvala navijačima Partizana koji su došli tu danas podrže i večeras, a Megi sve najbolje u narednim utakmicama - rekao je Obradović na konferenciji za medije.

Republika

Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov

Željko Obradović i Marko Bara

 

Trener Mege Marko Barać istakao je da je Partizan trenutno najbolji ofanzivni tim u Evropi.

- Čestitao bih Partizanu na zasluženoj pobedi. Oni su shvatili utakmicu ozbiljno, a kada jedan tim iz Evrolige to učine protiv nas, rezultat je takav kakav jeste. Oni su napadački najbolji tim u Evropi. U prvom poluvremenu su nas naterali na previše rotacija, kažnjavali su gotovo svaku grešku. Izvanredan procenat šuta u prvom poluvremena, a mi nismo nalazili rešenja na preuzimanju. Pokušavali smo u pripremi da uradimo nešto brže, ali to nije bilo dovoljno. U drugom poluvremenu, čestitke mojim igračima, pokazali su napadačku igru i reakciju, ali danas je falilo malo fizičke prisutnosti većeg broja igrača da bi se uhvatio veći priključak. Nemamo zbog čega da žalimo, uživanje je gledati i spremati utakmicu, a sada su ispred nas protivnici koji su nama bliži po kvalitetu i to je prilika da nastavimo onako kako treba - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading