DŽEHVA BATALILA KOŠARKAŠA I JAVNO SE MUVA SA KOLEGOM? Ova fotka podgrejala spekulacije da se između njih dešava nešto više (FOTO)

Autor: A.I

Zabava

05.04.2023

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već danima unazad spekuliše se da li se između mladog izvođača Nućija i Teodore Džehverović dešava nešto više od prijateljstva, a njihove poslednje podele na Instagram storiju dodatano su podigle prašinu.

DŽEHVA BATALILA KOŠARKAŠA I JAVNO SE MUVA SA KOLEGOM? Ova fotka podgrejala spekulacije da se između njih dešava nešto više (FOTO)

Foto: ATA Images/Dušan Milenković

Naime, reper Nucci je postavio sliku punjača koji je uključen u struju i tagovao Teodoru Džehverović, nakon čega se pevačica odmah oglasila.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Nucci objavio ftku punjača i tagovao Džehvu

Pevačica je po svemu sudeći dala do znanja da je to njen punjač, pa mu jasno stavila do znanja da ne sme da ga izgubi, a svi se ipak najviše pitaju kako je taj punjač završio kod Nućija.

- Budeš li ga izgubio - napisala je Teodora.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Džehva podelila story Nuccija

Inače, dokazano je da jedna od popularnih pevačica u Srbiji voli košarkaše. Do kraja prošle godine bila je u dugogodišnjoj vezi sa Ninom Čelebićem, nekadašnjim košarkašem Jagodine, Bajer Leverkuzena, Osijeka i Paulistana. Takođe, šuškalo se i da je bacila oko na košarkaša Crvene zvezde, Luku Vildozu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading