HUMSKA OČIMA NE VERUJE! Istorijska BLAMAŽA Partizana! Ovo ni najstariji navijači NE PAMTE!

Autor:

Sport

05.04.2023

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana sastaju se sa Voždovcem u 29. kolu Mozzart Superlige Srbije.

HUMSKA OČIMA NE VERUJE! Istorijska BLAMAŽA Partizana! Ovo ni najstariji navijači NE PAMTE!

Foto: Starsport

Odigrao je Partizan tokom 77 godina postojanja bezbroj utakmica, ali ovakvo brukanje kao protiv "zmajeva" nikada nije doživeo.

Iako su napolju zimski uslovi, a rezultati crno-belih ispod klupskog nivoa, očekivalo se bar da će na tribinama stadiona u Humskoj pojaviti četvorocifren broj gledalaca.

Umesto toga, jedva da se nekoliko desetina najvernijih fanova okupilo na utakmici sa Voždovčanima, prema rečima TV Arena sport, što zbog revolta prema vođenju kluba predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, što zbog nezadovoljstva kada je prvi čovek crno-belih dao ostavku, koja je istog dana odbijena.

Foto: Starsport

 

Svesni su u Partizanu da im je duel sa "zmajevima" od velikog značaja, pošto su na ponižavajućem četvrtom mestu, te su prinuđeni da jure Čukarički i TSC, koji bi pobedama ponovo mogli da im pobegnu na tabeli.

Sve u svemu, Humska ovakvu blamažu ne pamti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading