STIGLE VESTI IZ HUMSKE! "Grobari" su ovo ČEKALI DA ČUJU!

Autor:

Sport

05.04.2023

12:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Informacije su stigle do navijača Partizana.

STIGLE VESTI IZ HUMSKE! "Grobari" su ovo ČEKALI DA ČUJU!

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate i Kvinsi Menig

Dileme više nema - utakmica 28. kola Superlige Srbije između Partizana i Voždovca biće odigrana u predviđenom terminu u sredu 5. aprila od 16.30 u Humskoj.

Sve ovo potvrdili su čelnici crno-belih, te su otklonili sumnje u to da će se susret eventualno odložiti zbog vremenskih nepogoda.

Partizan će protiv Voždovca tražiti prekid crne serije i dva vezana poraza (od Radnika iz Surdulice u Beogradu i Vojvodine u Novom Sadu, oba po 2:1), a ispred sebe imaće rivala koji je rado viđen gost u Humskoj.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

 

Naime, crno-beli su savladali "zmajeve" na poslednjih osam utakmica, a gol nisu primili na sedam uzastopnih mečeva, te u tom periodu imaju gol razliku 23:0! Poslednji put Voždovac je dao gol Partizanu u meču odigranom 14. marta 2020. godine kada su crno-beli slavili na krovu TC Stadion sa 2:1.

Fusenija Dijabatea neće biti u sastavu, pa će crno-beli biti oslabljeni, a Igor Duljaj je pred ovu utakmicu istakao da je već tražio kaznu za fudbalera za kog se ne zna gde je:

Tražio sam sankcije. Ljudi iz kluba su u kontaktu sa Dijabateom. Postoje ugovorom propisani penali i ja kao trener imam pravo da tražim kaznu što sam i učinio. Nisam se još susreo sa ovakvom situacijom. Dešavalo se dok sam bio igrač da saigrači u nekom od klubova izostanu po 6-7 dana. Potrebno je vreme da se vrati igrač potom u formu. Videćemo, šta će se dešavati sa Dijabateom, teško je pričati o tome sada, trenutno se trudim da usmerim energiju na igrače koji su ovde - istakao je Duljaj.

Partizan se trenutno nalazi na četvrtom mestu Superlige Srbije sa 54 osvojena boda, drugoplasirani TSC beži mu četiri, a Čukarički koji je na trećem mestu dva poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading