SITUACIJA SVE GORA: Partizan protiv Voždovca čeka PAKAO!

Autor:

Sport

04.04.2023

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je da je i strategu crno-belih "pukao film".

SITUACIJA SVE GORA: Partizan protiv Voždovca čeka PAKAO!

Foto: Starsport

Starsport

Fudbalski klub Partizan igraće u sredu, od 16 časova i 30 minuta, meč 29. kola Superlige Srbije protiv ekipe Voždovca, naravno, ukoliko vremenske prilike to dozvole.

Pred duel sa "zmajevima" se oglasio i Igor Duljaj, koji je potvrdio da je tražio da klub kazni Fusenija Dijabatea.

- Tražio sam sankcije. Ljudi iz kluba su u kontaktu sa njim. Postoje ugovorom propisani penali i ja kao trener imam pravo da tražim kaznu što sam i učinio. Nisam se još susreo sa ovakvom situacijom. Dešavalo se dok sam bio igrač da saigrači u nekom od klubova izostanu po 6-7 dana. Potrebno je vreme da se vrati igrač potom u formu. Videćemo, šta će se dešavati sa Dijabateom, teško je pričati o tome sada, trenutno se trudim da usmerim energiju na igrače koji su ovde - rekao je strateg crno-belih.

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate, fudbaler Partizana

Sem njega, "parni valjak" će na meču sa Voždovcem biti i bez Kristijana Belića, a neće igrati ni Hamidu Traore, odnosno Andrija Pavlović, pa je jasno da će im biti dodatno otežan posao u pokušaju da prekinu crnu seriju.

- Imali smo zdravstvenih problema sa Belićem koji je počeo trening i nažalost ga zbog povrede napustio tako da neće biti u konkurenciji za tim. Takođe, Traore i Pavlović nisu u konkurenciji. Nemam dosta prostora za rotaciju niti da izmišljam topu vodu, ali ne kukam iskoristićemo snage koje imamo - objasnio je Duljaj.

Podsetimo, posle 28 kola prvenstva, Partizan je na četvrtom mestu na tabeli, sa 54 osvojena boda, dok je Voždovac na sedmom mestu sa 39.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading