KATASTROFA ZA PARTIZAN! Ključni igrač NESTAO pred derbi! Duljaj se HVATA ZA GLAVU: Nemam informaciju gde je!

Autor:

Sport

30.03.2023

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čudne stvari dešavaju se u Humskoj.

KATASTROFA ZA PARTIZAN! Ključni igrač NESTAO pred derbi! Duljaj se HVATA ZA GLAVU: Nemam informaciju gde je!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana u subotu od 20 časova gostuju Vojvodini u Novom Sadu, a pred meč na "Karađorđu" crno-beli su se našli u neočekivanom problemu.

Ovo će biti veoma važna utakmica za četu Igora Duljaja u borbi za drugo mesto na tabeli Superlige Srbije koje donosi plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, a u derbi meč crno-beli će, sva je prilika, ući drastično oslabljeni.

Jedan od najboljih fudbalera tima iz Humske, Fuseni Dijabate, jednostavno je nestao!

Republika

Foto: Starsport

Fuseni Dijabate

 

Dijabate je pozvan u reprezentaciju Malija i trebao je da debituje protiv Gambije, ali ni na jednom od dva meča protiv pomenute selekcije nije bio u protokolu. Kada je trebao da se vrati u Beograd gubi mu se svaki trag, a to je potvrdio i šef stručnog štaba, Igor Duljaj.

Dijabate nije ovde. Ako me pitate gde je, zasad nemam nikakvu informaciju - istakao je Duljaj, a preneo Mozzart sport.

Zaista neočekivani problemi za Duljaja, ali daleko od toga da je ovo prvi ovakav ispad Dijabateu. On je, u vreme dok je Gordan Petrić bio šef stručnog štaba, kasnio na početak priprema, a takve situacije ponavljale su mu se i u drugim klubovima.

Ostali reprezentativci, Bibars Natho (Izrael), Igor Vujačić (Crna Gora), Siniša Saničanin (Bosna i Hercegovina), Mihajlo Ilić i Samed Baždar (mlada reprezentacija Srbije), vratili su se u dogovorenom roku i u konkurenciji su za sastav za meč protiv Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading