ŽRTVA OSVETNIČKE P*RNOGRAFIJE Bivši saradnik UCENJUJE Džehvu eksplicitnim SNIMCIMA, procurio AUDIO?! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.04.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

ŽRTVA OSVETNIČKE P*RNOGRAFIJE Bivši saradnik UCENJUJE Džehvu eksplicitnim SNIMCIMA, procurio AUDIO?! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Kako domaći mediji prenose, bivša zadrugarka i pevačica Teodora Džehverović je žrtva ucene bivšeg saradnike. Naime, kako se navodi, on preti da će objaviti njen p*rno-snimak, kako bi joj se osveto što je raskinula saradnju sa njim.

Republika

Foto: Instagram/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Na nekoliko TikTok profila se već pojavio sporni snimak, za koji se sumnja da je ovaj saradnik objavio, a na njemu se navodno čuje Teodorin glas tokom s*ksualnog pdnosa.

Na jednom od njih u opisu stoji da se na njemu čuju Teodora i košarkaš Partizana Matijas Lesor, s kojim je nedavno dovođena u vezu. Ipak, tu se ne čuje ništa osim navodnog Teodorinog glasa.

 

 

- Taj Teodorin bivši saradnik u svom posedu ima i video-snimak akcije koju je na Tiktoku objavio kao audio. Otkad je čula i videla da je to izašlo, ona je pod velikim stresom. Zato se i nije oglašavala, iako su je mnogi mediji zvali za komentar povodom ovog snimka, koji je za nekoliko sati postao viralan na Tiktoku i Tviteru. Svi su ubeđeni da je autentičan i da se na njemu čuje Teodora. Mislila je da će to da prođe, ali kad je saznala ko stoji iza toga, postalo joj je jasno da se neće na ovom završiti - priča Kurirov izvor i dodaje:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Starsport

Teodora i Lesor

- U pitanju je jedan njen ogorčeni bivši saradnik koji ne želi novac, već želi da joj se osveti zbog toga što je bila nekorektna tokom njihove saradnje. On u svom posedu ima i njene navodne eksplicitne video-snimke koje planira da plasira putem društvenih mreža. Da li će to uraditi i kada, to niko ne zna. Iako ona pokušava to da zataška, vrlo je verovatno da će on iz pakosti te snimke uskoro objaviti, što će biti veliki problem za Teodoru - završava gorepomenuti izvor.

Republika

Foto: Starsport/Instagram/teodoradzehverovic/Ilustracija

Teodora i Luka

Već nekoliko nedelja Teodoru povezuju sa Lesorom, ali i sa Lukom Vildozom, što je ona demantovala. Teodoru su predstavnici sedme sile na derbiju u hali Pionir zatekli pitanjima otkud ona tu i koga bodri, a na koja je pevačica pokušala da izbegne odgovor.

- Ovo mi je prvi derbi. Navijam za Partizan oduvek, rođeni brat i tata mi navijaju za taj klub i onda sam ga i ja uz njih zavolela. Više volim košarku od fudbala. Ne smem da vam otkrijem koji mi je košarkaš najdraži, jer ćete me odmah spojiti s njim, a za tim nema potrebe - rekla je Teodora tada kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading