ŠOK ZA JOKIĆA I EMBIDA: MVP priznanje odlazi u ruke TREĆEG SUPERSTARA?

Autor:

Sport

11.04.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakuvalo se u finišu.

ŠOK ZA JOKIĆA I EMBIDA: MVP priznanje odlazi u ruke TREĆEG SUPERSTARA?

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Džoel Embid

Džej Džej Redik, nekada sjajni šuter i bivši as LA Klipersa, začudio je mnoge svojim izborom najboljeg NBA košarkaša tekuće sezone.

Amerikanac je mišljenja da NVP priznanje treba da ode u ruke Grka Janisa Adetekumboa, a dok su centri Džoel Embid i Nikola Jokić ostali iza.

Sva trojica zaslužuju MVP nagradu ove sezone. Mislim da su se izdvojili od ostatka lige. Evo šta ja mislim – broj jedan, moj MVP za ovu sezonu je Janis. Broj dva je Embid, tri je Jokić, četiri je Džejson Tejtum i broj pet je Donovan Miičel - rekao je Redik, a potom je obrazložio:

 

 

- Janis je interesantna stvar. Mislim da neće osvojiti, ali mislim da je MVP ove sezone. I što više razmišljam o tome i što više pokušavam da se odgovorim od toga, ne mogu. On je MVP. Najbolji igrač najboljeg tima. Ima najbolji procenat uspešnosti od ovih momaka. I interesantno je jer sam mislio da će za mene biti teško da glasam za njega, a onda je Jokić odigrao 69 utakmica, Embid 68, a Janis 63. Svi su poravnati - naveo je nekadašnji američki košarkaš.

Adetokumbo iza sebe ima jednu od najboljih sezona u karijeri, sa 31,1 poena, 11,8 skokova i 5,7 asistencija po meču, a Milvoki Baksi su najbolji tim lige sa 58-24.

Ipak, malo ko ga je do sada uvrstio u najuži krug MVP kandidata, pošto su se znatno veće šanse davale asovima Filadelfije i Denvera...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading