KO SE OVDE PORODIO?! Nikola Rađen u šok izdanju - važio za ZAVODNIKA, a sada nabacio kilograme, svi u neverici trljaju oči! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.03.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rađen u neprepoznatljivom izdanju!

KO SE OVDE PORODIO?! Nikola Rađen u šok izdanju - važio za ZAVODNIKA, a sada nabacio kilograme, svi u neverici trljaju oči! (FOTO)

Foto: ATA Images

Nikola Rađen danas je stigao u GAK "Narodni front" kako bi svoju suprugu, pevačicu Milicu Ristić i sina Alekseja izveo iz porodilišta i odveo nazad u porodični dom. Međutim, nema ko nije primetio da se nekadašnji slavni vaterpolista potpuno promenio.

Naime, kako su fotorepoteri mogli da uslikaju na licu mesta, Rađen je u porodilište stigao u opuštenom izdanju, i to u crvenoj majici koja je nezahvalno pokazala koliko se sportista ugojio. Kako je svojevremeno važio za pravog zavodnika na javnoj sceni, te nema koja devojka nije uzdisala za njim, većina je u neverici posmatrala njegovu šokantnu promenu.

Podsećanja radi, Nikola Rađen je dugo bio u vezi sa Milicom Ristić, pevačicom koja se proslavila učešćem u muzičkom takmićenju "Pinkove zvezde", a u jednom periodu se pisalo da ju je bivši vaterpolista pretukao, te je ceo slučaj završio na sudu. Međutim, iako je sama prijavila nasilja, pevačica je kasnije povukla optužbe, a krajem prošle godine par je stao na ludi kamen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading