KARLEUŠA UDARILA NA ANU I DARU: Pevačica se ne zaustavlja sa uvredama: DROGIRANE falširaju i bauljaju po podu! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ponovo javno vređa Daru Bubamaru i Anu Nikolić.

KARLEUŠA UDARILA NA ANU I DARU: Pevačica se ne zaustavlja sa uvredama: DROGIRANE falširaju i bauljaju po podu! (FOTO)

Foto: instagram.com

Jelena Karleuša ne prestaje da vređa i javno proziva svoje koleginice, a sada je ponovo udarila na Anu Nikolić i Daru Bubamaru. Ona već godinama nije dobra sa Nikolićevom, a Daru je nedavno javno prozvala da je izbacila pesmu koju je ona kupila od Milana Laće Radulovića, objavila na svom Instagram profilu prepisku, kao i reči te pesme, a onda žestoko udarila Daru.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dara Bubamara

Sukob sa Anom Nikolić je nedavno ponovo eskalirao i to zbog izjava vezanih za njen koncert, kao i da strahuje da neće uspeti da ga održi, na šta joj je Nikolićeva odgovorila da se drži saigrača svog muža.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ana Nikolić

Kako je poznato da ne ćuti, Karleuša se ponovo oglasila putem društvene mreže Instagram i žestoko izvređala svoje koleginice i nekadašnje drugarice.

- U poslednje vreme sam pročitala toliko uvreda na moj račun od raznih ''estradnih umetnica'' kako sebe nazivaju, da sam padala u iskušenje da reagujem... Ali onda, dok ih gledam kako drogirane falširaju i bauljaju po podu dok se publika smeje ili se ponižavaju svirajući frule zgražavajući publiku svojim pravim licem, ''umom'' i telom bez fotošopa.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša o Dari i Ani

- Nemam želju da reagujem na te njihove uvrede jer uz te tekstove uvek ide njihov ili snimak ili slika... I ja prosto ostanem bez teksta. Ova neverovatna milost i sažaljenje u meni su proizvod velikog umora zbog rada. Verujte, samo je privremeno stanje.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša isprozivala Anu i Daru

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading