ZAKOPALE RATNE SEKIRE!? Ana Nikolić uputila javnu poruku Dari Bubamari, svi u ŠOKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.03.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić objavila Daru na svoj profil Instagram.

ZAKOPALE RATNE SEKIRE!? Ana Nikolić uputila javnu poruku Dari Bubamari, svi u ŠOKU! (FOTO)

Foto: ATA Images

O estradnom ratu Ane Nikolić i Dare Bubamare brujala je javnost, a sada je izgleda došlo i do kraja te sage.

Naime, Ana je nedavno prokomentarisala Darinu novu pesmu.

- Nisam čula za to i nisam znala ni da je izašla "Koka roka". Meni je Laća puštao tu pesmu još odavno. Meni je to bilo nešto užas. Pitala sam ga šta mu je to. Ne mogu da shvatim da to neko može da peva. Mislila sam da to niko neće snimati, ali eto - izjavila je Ana za Kurir, a iako se Dara nije oglašavala ovim povodom, blizak izvor pevačici je otkrio njeno mišljenje.

Foto: printscreen/RTVPink

Dara Bubamara

- Dara se baš neprijatno iznenadila kada je čula šta je Ana rekla za njenu novu pesmu. To je od nje najmanje očekivala, jer su dobre. Baš joj je bilo bezveze što joj je javno ispljuvala pesmu, rekla:"Ne mogu da shvatim da to neko može da peva, mislila sam da to niko neće snimiti". Ipak, nije želela da produbljuje ništa, rešila je da iskulira, a ne da se "mrači" jer je pesma stvarno napravila bum, u trendingu je i pravi lom gde god Dara peva.

Potom se ispostavilo da su se otpratile i sa društvene mreže Instagram, a sada se oglasila Ana i otkrila istinu o njihovom odnosu i to uz reči Darine pesme.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić

- Ja ne mogu da se raspravljam. I na jeftine provokacije padam - napisala je Ana, tagovala pevačicu i stavila srce, što je Dara postavila na svoj stori, te je jasno da njih dve nisu u svađi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading