ZAŠTIĆEN JE KAO BELI MEDVED! Legenda DIGLA GLAS protiv Lesora, pa ŽESTOKO udarila po Vildozi!

Autor:

Sport

14.03.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni Vlade Đurović posebnu pažnju obratio je na dva detalja.

ZAŠTIĆEN JE KAO BELI MEDVED! Legenda DIGLA GLAS protiv Lesora, pa ŽESTOKO udarila po Vildozi!

Foto: Starsport

Matijas Lesor protiv Crvene zvezde

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu u 21. kolu AdmiralBet ABA lige i to posle velikog preokreta (92:81).

Zaostajali su crno-beli i 20 poena, nisu se predavali, pa su na krilima maestralnog Matijasa Lesora (27 poena, osam skokova, dve asistencije) stigli do trijumfa koji im donosi priliku da sa prvog mesta dočekaju plej-of.

Republika

Foto: Starsport

Matijas Lesor

 

Odlično je igrao Partizan u drugom poluvremenu, a utakmicu je obeležio upravo francuski centar koji čak 15 od 27 poena postigao sa linije penala. Bacanja je šutirao 15 od 21, a to je zapazio i legendarni Vlade Đurović koji je u emisiji Arene sport po završetku meča posebnu pažnju posvetio upravo ovom detalju.

- Mogu da potpišem opkladu sada da Lesor više nikada neće šutirati 20 i nešto slobodnih bacanja. To nema šanse, on nije taj igrač. Bio je zaštićen kao beli medved - rekao je za televiziju Arena sport Đurović, pa se dotakao kraja treće četvrtine:

- Vildozina greška u poslednjem napadu je bila vrlo važna. Zvezda je imala plus šest, a Madar je kaznio to trojkom. Publika je već bila zapalila sveće.

Republika

Foto: Starsport

Jam Madar

 

Podsetimo, crno-beli trenutno imaju 19 pobeda i dva poraza te sigurno koračaju ka prvom mestu, dok Zvezda ima meč manje, ali i izgubljenu utakmicu više, te je trenutno drugoplasirana sa skorom 17-3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Maki

14.03.2023 09:37

Ko je legenda?Po čemu,lupa po notama Ćore,daje komentare koji nemaju blage veze.Uostalom da je dobar radio bi i postigao neki uspeh,ovako samo lupa bez veze sa situacijama na terenu.Kvazistrućnjak.