JEDNOG DANA ĆU TE UČINITI NAJPONOSNIJOM MAMOM NA SVETU: Majka Kike Đukić prvi put pročitala poruke od preminule ćerke! Reči koje kidaju srce na komade!

Autor:

Zabava

13.03.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kikina majka Nataša Đukić je gostujući u jednoj emisiji pročitala poruke koje je dobila od svoje pokojne ćerke.

JEDNOG DANA ĆU TE UČINITI NAJPONOSNIJOM MAMOM NA SVETU: Majka Kike Đukić prvi put pročitala poruke od preminule ćerke! Reči koje kidaju srce na komade!

Foto: Instagram printscreen

Sa velikom tugom i bolom u glasu, Nataša je ustupila voditelju da pročita poruku koju je dobila od svoje pokojne ćerke Kike na svoj rođendan.

Poruka je glasila ovako:

- Hvala ti što si se naporno trudila i što se trudiš da se svakog dana budim sa osmehom na licu. Hvala ti što si dala veliku podršku mom kanalu i mojim klipovima. Ti si mi najveća podrška, ne zaboravi koliko puta sam ti rekla da ću ti vratiti sve ono što ti radiš za mene. Jednog dana ću te učiniti najponosnijom mamom na svetu. Ostalo ću napisati u poruci. Srećan rođendan kraljice, volim te. Ti si najbolja mama na svetu - glasila je Kikina poruka.

Republika

Foto: Printscreen/KlikTV

Nataša Đukić

Sa suzama u očima, Nataša je otkrila da je ona često dobijala od svoje ćerke ovakve poruke.

Te njene emotivne poruke, ima ih i rukom pisane. Uvek mi je ostavljala poruke, uvek se trudila da me razveseli na bilo koji način. Od malih nogu je govorila da ću biti ponosna na nju, ona će za mene da živi uvek. Bez obzira što je tuga ogromna, svaki dan otvorim neki njeni klip i smejem se. Srce mi je ispunjeno kada dobijem i poruke od njenih fanova, pa čak i od roditelja njenih fanova - rekla je Nataša Đukić.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Kika Đukić

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading