ZABRANJENI I GONJENI PRIVLAČE ZVEZDE! Keba progovorio o ZABRANI nastupa u Puli, pa žustro poručio: Bre gidi džanum za dušmani!

Autor:

Zabava

13.03.2023

12:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Keba se oglasio nakon definitvne odluke o zabrani nastupa u Puli.

ZABRANJENI I GONJENI PRIVLAČE ZVEZDE! Keba progovorio o ZABRANI nastupa u Puli, pa žustro poručio: Bre gidi džanum za dušmani!

Foto: Pixabay, Youtube/ekstra FM, ATA Images, Republika

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić zabranio je nastupe Ane Bekute, Zorane Mićanović, Duška Kuliša i Dragana Kojića Kebe, a njegovu odluku podržao je i Trgovački sud kom je podneta tužba protiv Pula sporta, dvorane gde je trebalo da se održi pomenuti nastup.

Foto: ST/N. Mutić

Dragan Kojić Keba o zabrani nastupa u Puli

Ovim povodom se oglasio i Keba.

– Svakom zabranom sam još čvršći, čistiji i bogatiji jer zabranjeni i gonjeni privlače zvezde, a gonitelji sivilo i sopstvenu tamu. I moja muzička lopta je od snega, ali i tek kako raste od guranja gonitelja. U svakom slučaju, žao mi je i na kraju ne može jedan čovek ili nekakva grupa nikada pokvariti utisak o hiljadama onih koji iskreno i od srca žele da me vide i čuju moju muziku i pesmu. Moj naslov je kao i uvek: „Bre gidi džanum za dušmani“– rekao je za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading