"VIDELA ŽABA GDE SE KONJ POTKIVA..." Tonči Huljić brutalno odbrusio na sramne zabrane sprskih pevača u Puli i Osijeku, gradonačelnike nazvao ŠERIFIMA!

Autor:

Zabava

24.02.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tonči Huljić stao je uz srpske pevače i osudio potez gradonačelnika Pule i Osijeka, koji su zabranili da se u njihovim gradovima peva "turbo-folk", dok je pozadina znato drugačija.

"VIDELA ŽABA GDE SE KONJ POTKIVA..." Tonči Huljić brutalno odbrusio na sramne zabrane sprskih pevača u Puli i Osijeku, gradonačelnike nazvao ŠERIFIMA!

Foto: Youtube/ Osjecka TV, HRT, ATA Images

Pulski gradonačelnik Filip Zoričić zabranio je koncert narodne muzike u tom gradu što je izazvalo burne reakcije. Međutim, to nije bilo sve. Nakon što se nastup nakon skandala pomerio u Osijek, ali je gradonačelnik tog grada Ivan Radić po uzoru na kolegu iz Pule takođe otkazao koncert. Ovim povodom oglasio se kompozitor Tonči Huljić koji je gradonačelnike nazvao "šerifima", a njihovu odluku je okarakterisao kao glupu.

- Toliki nosens (glupost prim.aut). To su neki šerifi koji se tu nešto pitaju krenuli da sprovode. Prvo gradonačelnik Pule, pa je od njega video i gradonačelnik Osijeka. Videla žaba gde se konj potkiva pa i ona podigla nogu. Juče je Milica Pavlović napravila sjajan koncert u Osijeku. Ništa oko čega bismo trebali da se brinemo. Svako dobro - rekao je Tonči za Telegraf.

Republika

Foto: ATA Images

Tonči Huljić

Podsetimo, gradonačelnik Osijeka se na Fejsbuku obratio saopštenjem kojim je obrazložio odluku o zabrani.

Osijek je srednjoevropski grad koji ima naglašenu evropsku dimenziju, grad koji se intenzivno razvija u pravu slavonsku metropolu, grad koji ima najveću kulturnu manifestaciju Istočne Hrvatske u vidu Osiječkog leta kulture koja dokazuje kako kultura i umetnost savršeno pristaju gradu na Dravi - napisao je gradonačelnik Radić.

Republika

Foto: printscreen/HRT

Ivan Radić, gradonačelnik Osijeka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Čedo

24.02.2023 17:20

E pa sad srbska g××na zabranite svim hrvatima I zadrugu I nikad nije kasno I zvezde granda I farmu a ne vi nji dovlačite njihov ustašluk I delite I'm honorare od 200 do pola miliona evra!!