IZGLEDALO JE KAO DA SPAVA, ZATEKLA JU JE SESTRA! Mina Kostić progovorila o BOLNOM periodu i SMRTI majke: Plačem svakog dana!

Autor:

Zabava

13.03.2023

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić o teškom životnom periodu.

IZGLEDALO JE KAO DA SPAVA, ZATEKLA JU JE SESTRA! Mina Kostić progovorila o BOLNOM periodu i SMRTI majke: Plačem svakog dana!

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Pevačica Mina Kostić bila je gost emisije ''Premijera - Vikend specijal'' gde je govorila o teškom periodu koji je iza nje. Naime, na samom početku ove godine, Mina je doživela veliki gubitak kada joj je preminula majka. 

- Jutros sam bila na liturgiji, nadam se da će biti lep dan danas. Jeste težak period. Tog dana sam se spremala za gostovanje, trebalo je da gostujem u ''Novog vikend jutru'' kod Jovane Jeremić. Sestra me je zvala, a ja sam rekla da nemam vremena za razgovor, a ona je dodala: ''Miki, mama je umrla!'' Ne može kako mi planiramo, nego kako Bog hoće. Žao mi je jer nisam bila pored nje tad, ne bih radila tad. Sestra je tog jutra zatekla majku, izledala je kao da spava, ali na našu veliku žalost, nije bilo tako. Jako smo bili vezani za nju, ali nisam smela da plačem, jer bi bilo teško mojoj braći. Nakon toga, moja sestra se operisala, težak period je iza mene - rekla je Mina i dodala:

Foto: youtube.com/pink.rs

Mina Kostić o majci

- Veče pre toga mi se nije javila, možda je spavala. Svakog dana smo bile na vezi. Bila je žena koja je predodredila život svojoj deci. Rekla da da bi volela da samo zaspi, tako je i bilo. Plačem svakog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading