ANA BEKUTA PONIZILA VIKI: Drama pevačica u programu!

Autor:

Zabava

28.02.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta i Viki Miljković nisu birale reči tokom svađe.

ANA BEKUTA PONIZILA VIKI: Drama pevačica u programu!

Foto: ATA Images, republika.rs

U emisiji "Zvezde Granda" došlo je do žestokih sukoba medu članovima žirija, a ovog puta Ana Bekuta i Viki Miljković nisu birale reči tokom svađe.

Foto: Republika

Ana Bekuta

 

Naime, Viki se pobunila i zauzela za svoje kandidate, te je kolegama uputila veliku zamerku.


- Zamolila bih određene mentore da, kad imaju neke zamerke prema kandidatima, pogotovo mojim, prvo sprovedu u delo reči koje izgovaraju na svojim kandidatima - rekla je Viki, ali joj je Mili odgovorio da je to greška mentora i da pesma koju je dala svom kandidatu nema veliki raspon.
- Ti i ne znaš šta je raspon - odgovorila mu je ona, a onda se uključila i Bekuta, te osula žestoku paljbu po Viki.
- Mislim da si zapečatila komentarisanje ovde jer svoje kandidate nisi naučila ništa. Da nešto znaš u muzici, ti joj to ne bi dala u životu. Ponašaš se kao da prodaješ jaja, konstantno se ponašaš kao prava pijačarka.

Foto: YouTube/Printscreen

Viki Miljković

 


Ceca Ražnatović odmah je počela da brani kumu, ali je u međuvremenu Saša Popović izgubio živce, te je iz sveg glasa povikao na nju.
- Šta radiš šest dana? Objasni mi, sediš kod kuće, gledaš televizor, jedeš, piješ, ladiš - rekao je Popović, kog je Ražnatovićeva zamolila da je ostavi na miru.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading