U KREM BANANICAMA IMA ŠEĆERA "NA KILO": Omiljeni dečji slatkiš katastrofa za organizam (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.02.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krem banana, čokoladna banana, čoko bananica... Sve su to razne varijacije imena sličnog proizvoda, jedne od omiljene poslastice mnogobrojnih mališana.

Činjenica je da roditelji, a posebno bake i deke, često obraduju mezimce ovim slatkišem. Ipak, 99 odsto njih ne zna šta će deca, kada pojedu bananicu, uneti u organizam...

Za početak, ma koliko bananica (svejedno kog proizvođača pošto im je sadržaj veoma sličan) bila sitna na oko, ova poslastica sadrži ekstremno velike količine šećera. Kako u čokoladnom tako i u onom unutrašnjem penastom delu, koji je, u stvari, specifična odlika bananica.

"Potrošačka patrola" je proveravala krem bananice na našem tržištu, a koliko koja bananica ima šećera, možete videti u videu.

PS. Ako imate neki prelog ili sugestiju oko teme u nekoj od narednih emisija, ili ste imalinegativno iskustvo kao potrošač, pišite nam namejl adresu potrosac@republika.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading