"ZVALI SU ME STOJA CELULITARA" Folk zvezda prošla kroz PAKAO, priznala da je trpela stravična poniženja!

Autor:

Zabava

14.02.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se tada pisalo da je išla na razne intervencije, pa čak i da je vadila rebra, Stoja je sada otkrila šta je istina.

"ZVALI SU ME STOJA CELULITARA" Folk zvezda prošla kroz PAKAO, priznala da je trpela stravična poniženja!

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Folk zvezda Stoja Novaković poznata je po tome da ima oscilacije u kilaži, a kako sama priznaje, više puta je bila na dijeti. Najvidljiviji rezultat imala je 2004, kada je izdala album "Žena starija", kada je dosta smršala.

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Pevačica Stojanka Novaković Stoja 

Iako se tada pisalo da je išla na razne intervencije, pa čak i da je vadila rebra, pevačica je sada otkrila šta je istina. Ona je ispričala kako se namučila tada, ali i otkrila razlog zašto je odlučila da smrša.

- Trpela sam poniženja, zvali su me Stoja celulitara. "Stoja debela, salasta, vidi kakva je..." Muka mi je bilo. Iz mene gruva energija, a oni komentarišu moj celulit. Treba da smrša, debela je. Onda sam se sa albumom "Žena starija" rešila da im zapušim usta. To je bio zaista težak period za mene. Ne znam kako negde nisam pala. To je bilo mučenje šest meseci. Dva puta na dan sam trenirala. Pila sam samo ceđene pomorandže i to me je držalo. Bila sam sva u žilama, jaka i žilava. Onda sam se ja smejala u lice svima onima koji su govorili da sam debela celulitara - priznaje Stoja i dodaje da je često bila u tom periodu kod lekara:

Republika

Foto: ATA Images

Stoja

- Ja sam uvek nešto vadila. Imala sam period jako težak tih godina. Često sam bila kod lekara, što zbog toga jer mi se sloši pošto ništa ne jedem, što zbog toga jer sam htela sve na sebi da menjam. Posle razgovora s doktorom uvek bih se predomislila, samo nekoliko stvarčica sam uradila, ostalo je sve prirodno. Šest meseci sam bila posvećena samo sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
....

03.02.2024 01:42

Nazalost zivimo u vremenu gdje je Visak kila problem a manjak mozga nije