NIKOLU ROKVIĆ PROMENILO OČINSTVO IZ KORENA: "Mora da se znaju gde su granice"

Autor:

Zabava

13.02.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nikola Rokvić progovorio o najintimnijim detaljima očinstva.

NIKOLU ROKVIĆ PROMENILO OČINSTVO IZ KORENA: "Mora da se znaju gde su granice"

Foto: ATA Images

Bojana Barović i Nikola Rokvić

Bojana Barović i Nikola Rokvić su se nedavno treći put ostvarili u ulozi roditelja. Devojčici koju su dobili su dali ime Angelina i ne kriju radost povodom prinove.

Sa druge strane, što se posla tiče, na nastupima često peva pesme pokojnog oca Marinka. Publika mu to često traži, a on im usliši želje, srećan što te numere i dan-danas traju.

Foto: ATA Images

Nikola Rokvić i Bojana Barović

 

- Kada dođe novi život u kuću, to je poseban osećaj. Puni smo radosti, elana i nove pokretačke energije koju novi život donosi. Beba je dobro, lepo spava, pa uspevam i ja da se naspavam koliko mogu - počeo je on svoju priču za jedne domaće medije, pošto je bio viđen na prestoničkom aerodromu.

- Pokušavam da što više vremena provodim sa Leonom i Simeonom, a Bojana je sada najpotrebnija Angelini - dodao je Rokvić za 24sedam, pa zatim otkrio i da li je strog roditelj.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Nikola Rokvić i Bojana Barović

 

- Nisam. Šta znači strog otac? Volim da se posvetim deci i da im dam ljubav, ali im dajem i ograničenja koja ne smeju da se prelaze. Trudim se da maksimalno učestvujem u njihovom odrastanju i vaspitanju. Mislim da moraju da se znaju granice koje ne bi trebalo da se pređu, da posle ne bi bilo problema - objasnio je on, koji ne odlazi nigde osim ako to nije baš preko potrebno.

Između njega i supruge, ističe, nema neke posebne raspodele poslova, kako oko dece, tako i onih kućnih. Svi rade sve i uživaju maksimalno kao petočlana porodica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading