UKI Q U VENČANICI! Tiktokerka planira svadbu sa novim dečkom, otkrila sestrino stanje nakon što je PRETUČENA, pa spomenula i Sergeja Pajića! (VIDEO)

Autor:

Zabava

26.01.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Influenserka Uki Q se na ceremoniji dodela MAC nagrada pojavila u venčanici, otkrivši da uživa u ljubavi sa novim dečkom.

Poznata influenserka Una Kablar, poznatija pod imenom Uki Q, pojavila se večeras na dodeli MAC nagrada, koja je ovim povodom prošetala svog novog dečka, crnogorskog jutjubera Luku Bojovića, poznatijeg kao Luks, a ispred objektiva portala Republika progovorila o njihovom odnosu, kao i nasilju, koje je proživela njena sestra, Sara.

- Zaljubljeni smo, liči li kao da nismo? Logično da jesmo. Ovo što nosim je zapravo venčanica! Nisam znala šta drugo da obučem... On zna da li ja želim da stanem na "ludi kamen" sa njim, ne moram ništa da mu poručujem - ističe na samom početku poznata influenserka i otkriva da na sebi ima preko 30 tetovaža.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Uki Q sa novim dečkom, Lukom Bojovićem Luksom

- Prestala sam da brojim, imam ih sigurni preko 30... Mene to ne boli, a za novog dečka još uvek nisam uradila nijednu, ali biće, ima vremena - otkrila je Uki, pokazavši da bi svom izabraniku posvetila deo na levom boku, iznad kuka.

Tiktokera se osvrnula i na svoju sestru Saru, koju je prošle godine suprug brutalno prebio, nanevši joj povrede.

- Sada je malo bolje... Čeka se suđenje, sada je bilo suđenje za razvod, sad se dalje čeka za nasilje. Sve mnogo traje i odugovlači se. Sara ima veliku podršku svih nas, tu smo za nju, i mora da se čuva. Promenilo joj se ponašanje, drugačije se ponašanja, uplašenija je. Pre je bila mnogo opuštenija, sada je mnogo zgrčenija, što je doneklo normalno. Taj dečko ima zabranu prilaska, ne sme ni da je kontaktira - otkrila je Una.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Uki Q sa novim dečkom, Lukom Bojovićem Luksom

Ona se dotakla i svog bivšeg dečka, Sergeja Pajića, te priznala da bi mu rado javila, kad bi ga srela.

- Ne bih prevarila svog dečka sa Sergejom, svašta. To su priče šta bi bilo, kad bi bilo... Ne jurim za njim, da trčim za njim da mu se javljam, naravno da ne, ali ako se sretnemo, zašto da ne - zaključila je Uki.

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ

Uki Q sa novim dečkom, Lukom Bojovićem Luksom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading