ĐINA DŽINOVIĆ PALA U ZABORAV: Ovo je nova Vojaževa devojka! Reper smuvao lepu INFUENSERKU, evo šta ih je odalo! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon kraha ljubavi sa Breskvicom i Đinom Džinović, Vojaž pronašao utehu u novoj devojci.

ĐINA DŽINOVIĆ PALA U ZABORAV: Ovo je nova Vojaževa devojka! Reper smuvao lepu INFUENSERKU, evo šta ih je odalo! (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Vojaž

Reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, navodno je započeo vezu sa mladom tiktokerkom, Anastasijom Lukić. Kako se saznaje, njih dvoje nedavno priznali emocije i da gaje simpatije jedno prema drugom, a sada se na društvenim mrežama pojavio i snimak na kojem se vidi da su njih dvoje u istoj prostoriji i slušaju istu muziku.

Kako pišu mediji, Vojaž već neko vreme priželjkuje da pored sebe ima duhovitu, lepu i normalnu devojku, te da mu se ta želja upravo i ostvarila.

 

- Njih dvoje poznaju se već neko vreme, od kraja prošle godine. Tad kad je izjavio kakvu bi devojku voleo da nađe, već je bio u fazi muvanja sa Anastasijom, a zajedno su tek odnedavno. Rekao mi je da mu je s njom lepo i da bi voleo da se za njihovu ljubav ne sazna u javnosti jer su tek na početku - naveo je izbor blizak reperu za Kurir.

Podsetimo, reper je nakon raskida s Breskvicom neko vreme bio u vezi sa Đinom Džinović, ćerkom Harisa Džinovića. I pored toga što je on negirao da su zajedno, izvori Kurira su rekli da je reper zaista bio u ljubavi s pevačevom naslednicom, a u prilog tim tvrdnjama pojavile su se i paparaco slike koje smo objavili, a na kojima su njih dvoje bili u veoma prisnim odnosima.

Republika

Foto: instagram.com/djinadzinovic/printscreen

Vojaž i Đina Džinović

- Nemam ni devojku ni kombinaciju. Meni je dosta važnije da budem uspešan i da pravim što veće rekorde. Biram s kim ću biti, meni može da se svidi neka prelepa manekenka, ali to je opet sviđanje, nije zaljubljenost - kazao je Vojaž sredinom decembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ovaj

26.01.2023 20:44

Kao da je žensko.. Daleko je taj od muškarca.