BREGA U BUNDI PROTIV UROKA: Muzičar nosi specijalno krzno sa ušivenim PERLAMA koje teraju ZLE SILE - evo da li mu pomažu!

Autor:

Zabava

20.01.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se ističe, Goran Bregović je specijalnu bundu protiv uroka dovukao čak iz Perua.

BREGA U BUNDI PROTIV UROKA: Muzičar nosi specijalno krzno sa ušivenim PERLAMA koje teraju ZLE SILE - evo da li mu pomažu!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Goran Bregović

Koncert u Beogradu za doček srpske Nove godine, muzičar Goran Bregović je održao u bundi sa našivenim perlama, umesto u svom prepoznatljivom belom ili cvetnom odelu. Čudan stajlnig izazvao je brojne komentare, od onih da je krzno pozajmio od žene Dženane ili neke od ćerki, međutim, krenula je da kruži i priča da je ovo njegova specijalna bunda protiv uroka.

- Mora da je Brega doneo iz Perua gde je šamanska praksa veoma jaka. Ovo su te perle kojima šamani teraju zle sile i neprijateljske duhove - kaže dobro upućen izvor za Svet i dodaje da mu je zaštita očito pomogla jer su Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović pristali da zajeno nastupe i nisu se potukli.

Republika

Foto: E-Stock/Tik Tak

Goran Bregović u budni protiv uroka

Njih dvoji ca su inače u jako lošim odnosima, pa je na jednom prilikom Tifa napustio binu zbog Alena. Još pre toga njih dvojica nisu razgovarala, a netrpeljivost je kulminirala na dočeku 2018. na crnogorskom primorju kada su se potukli. Željko Bebek je tada govorio da to nije lepo i da je vrlo neprijatno, ali i da rokenrol sve trpi.

- Mogu iskreno da kažem da je moj i Tifin odnos nikakav. A i ne treba da bude nekakav, što bi morao da bude nekakav. Dođemo na posao, odradmo svoje i svako svojim putem. To je pravi profesionalizam - priznao je Alen Islamović kog je Brega zamolio da otkaže drugi nastup i dođe u Beograd za doček pravoslavne Nove godine.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Goran Bregović na dočeku pevao sa Alenom Islamovićem i Mladenom Vojičićem Tifom

Inače, ovo nije jedini sukob među muzičarima legendarnog benda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading