"GORAN BREGOVIĆ ME MOLIO DA DOĐEM": Alen Islamović kao "bingo" na dočeku Srpske Nove godine (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.01.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog otkazanog nastupa, Alen Islamović večeras peva u centru Beograda.

Na Trgu republike povodom dočeka Srpske Nove godine nastupa muzičar Goran Bregović, a društvo će mu praviti Mladen Vojičić Tifa, kao i Elvis Bajramović, pobednik prošlogodišnjeg Sabora trubača u Guči. Međutim, na iznenađenje mnogih, u masi se pojavio i pevač Alen Islamović koji će takođe nastupati sa muzičarima na velikoj sceni.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Alen Islamović i Giran Bregović

Islamović je pred sam nastup stao ispred objektiva Republika i otkrio kako je uopšte došlo do toga da se on večeras pojavi u Beogradu.

- Jesam u prazničnom duhu, kako nisam. Iznenadio sam što večeras sviram u Beogradu, najavili su me kao neki bingo Beogradu i drago mi je što sam ovde, volim Beograd. Ovde sam služio vojni rok, znam sve ove ulice i dan-danas se strašno snalazim. Gde god ima pravoslavaca, ne samo u Srbiji, srećna im Nova godina i da uživaju večeras sa nama. Mi ćemo sigurno uživati s njima - ističe pevač, pa dodaje:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Alen Islamović

- Trebalo je da pevam negde drugde, ali taj nastup se otkazao, tako da me Goran Bregović pozvao i rekao: "Molim te, dođi u Beograd da budeš naš bingo" - smeje se Islamović i najavio veliku turneju po Americi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading