ISTORIJSKA BLAMAŽA JUVENTUSA: "Stara dama" doživela epsku ŠAMARČINU! Napoli je zreo za TITULU!

Autor:

Sport

13.01.2023

22:34 >> 22:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lučano Spaleti i njegovi puleni još jednom oduševili fudbalsku javnost.

ISTORIJSKA BLAMAŽA JUVENTUSA: "Stara dama" doživela epsku ŠAMARČINU! Napoli je zreo za TITULU!

Foto: Tanjug/AP

Stadion "Dijego Armando Maradona" i čitav jug Italije je u delirijumu! Napoli je prosto demolirao Juventus u premijernom meču 18. kola Serija A rezultatom 5:1 (2:1) i tako dokazao da je najveći kandidat za osvajanje popularnog Kalča.

 

 

Viktor Osimen doneo je prednost u 14. minutu, da bi u 39. minutu asistirao Hviči Kvaracheliji za 2:0. Juventus je uspeo da se vrati u igru i dobije nadu u 42. minutu. Arkadijuš Milik je asistirao, Anhel Di Marija je pogodio za 2:1.

A onda je Napoli nastavio da gazi u drugom poluvremenu. 

Popularni "Kvaradona" pakuje gol Amiru Rahmaniju u 55. minutu za 3:1, a zatim deset minuta kasnije namešta Viktoru Osimenu, upisuje još jednu asistenciju, a napadač još jedan gol za "poker". Za "petardu" se pobrinuo Eljif Elmas u 72. minutu. 

Filip Kostić odigrao je ceo meč, dok Dušan Vlahović zbog povrede nije bio u protokolu. 

Napoli je novim trijumfom stigao do 47. boda u sezoni, puleni Lučana Spaletija imaju čak deset više od prvih pratioca - Juventusa i Milana.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading