OTEO, PA ZLOSTAVLJAO BIVŠU DEVOJKU: Počinje suđenje Slobodanu Milutinoviću Snajperu - tereti se za ČAK ČETIRI krivična dela!

Autor:

Hronika

20.01.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je održano pripremno ročište na suđenju Slobodanu Milutinoviću Snajperu zobg otmice bivše devojke i još tri krivična dela.

OTEO, PA ZLOSTAVLJAO BIVŠU DEVOJKU: Počinje suđenje Slobodanu Milutinoviću Snajperu - tereti se za ČAK ČETIRI  krivična dela!

Foto: youtube.com/facebook.com

Slobodan Milutinović Snajper

Pripremno ročište za suđenje Slobodanu Milutinoviću (38) zvanom Snajper održano je danas u Višem sudu u Novom Sadu, a, kako je ranije pisano, on se sumnjiči da je počinio četiri krivična dela u jednom stanu gde je navodno tukao i maltretirao sugrađanku U.J. (23) sa kojom je ranije bio u emotivnoj vezi.

Ovu vest je potvrdila portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin koja kaže da je Više javno tužilaštvo vodilo istragu protiv Milutinovića zbog sumnje da je počinio krivična dela: otimica, protivpravno lišenje slobode, zlostavljanje i mučenje i ugrožavanje sigurnosti.

- Glavni pretres u ovom slučaju zakazan je za 17. februar na kojem će osumnjičeni izneti svoju odbranu a planirano je da bude ispitana i oštećena i jedna svedokinja - objasnila je Ostojin.

Da podsetimo, Milutinović se sumnjiči da je 19. septembra 2021. godine u jednom stanu tukao i maltretirao sugrađanku U.J. Istraga je, međutim, bila proširena i na period pre toga, jer je navodno i ranije bio nasilan prema ovoj dvadesettrogodišnjakinji.

Prema nezvaničnim informacijama, dvadesetrogodišnjakinja i Milutinović su navodno bili u emotivnoj vezi više od godinu dana, posle čega je ona odlučila da je prekine, ali se on, navodno, nije mogao pomiriti sa raskidom, te ju je 19. septembra 2021. godine pozvao da razgovaraju, posle čega je odveo u iznajmljen stan i tamo držao.

Tokom istrage, kao svedoci saslušane su majka i rođena sestra U.J, a pored njih, svedočila su i četvorica policajaca koji su te večeri 19. septembra bili na intervenciji, kao i drugarica žrtve.

Kasnije je U.J. dopunila svoju ranije datu izjavu i ispričala je šta se dešavalo u njihovoj vezi pre nego što je Milutinovića prijavila za otmicu. Kao posebno osetljivi svedok, izjavu je dala iz skrin-sobe.

Milutinovićev branilac je tokom istrage tražio izuzeće Višeg javnog tužioca i postupajućeg zamenika smatrajući da se njegovom branjeniku krše osnovna elementarna prava na odbranu, ali je Apelacioni tužilaštvo taj zahtev odbilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading