BREGA NAPRAVIO SPEKTAKL NA TRGU REPUBLIKE: Doček Srpske Nove godine uz vanvremenske hitove muzičke legende! (VIDEO)

Autor:

Zabava

13.01.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brega napravio koncert za pamćenje pred masom građana.

BREGA NAPRAVIO SPEKTAKL NA TRGU REPUBLIKE: Doček Srpske Nove godine uz vanvremenske hitove muzičke legende! (VIDEO)

Foto: ST/N. PANČIĆ

Na Trgu republike muzičar Goran Bregović Brega napravio je koncert za pamćenje. On je večeras spekakularnim nastupom oduševio sve građane koji su prisustvovali dočeku Srpske Nove godine u Beogradu. Portal Republika našao se na licu mesta i zabeležio kakva atmosfera je vladala tokom večeri.

 

 

Publika je od samog starta imala priliku da uživa u Bregovićevim vanvremenskim hitovima, a muzička pratnja Orkestra za svadbe i sahrane, koji predstavlja svojevrsnu muzičku ekstravagancu sa Balkana, priredila je nazaboravan koncert koji je prestoničku publiku ostavila bez daha. Bregović je decenijama unazad gradio svoj unikatni muzički stil, koji su prepoznali milioni širom sveta, pa nema sumnje da je ovaj doček Srpske Nove godine biti jedan od najboljih do sada.

 

 

Pored Bregovića, očekuje se i nastup nekadašnjeg člana grupe "Bijelo dugme", Mladena Vojičića TifeElvisa Bajramovića, pobednik prošlogodišnjeg Sabora trubača u Guči, kao i pevača Alena Islamovića, koji će svojim nezaboravnim hitovima dovesti atmosferu do tačke ključanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading