BREGINE ĆERKE SU TRI RAZLIČITE VEROISPOVESTI! Jedna slavi Božić, druga Bajram, a treća je OVE vere!

Autor:

Zabava

07.01.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Bregović progovorio o ćerkama.

BREGINE ĆERKE SU TRI RAZLIČITE VEROISPOVESTI! Jedna slavi Božić, druga Bajram, a treća je OVE vere!

Foto: ATA Images

Goran Bregović

Muzičar Goran Bregović iz braka s Dženanom Bregović ima tri ćerke, Emu, Lulu i Unu. Kako je po majci Srbin, a po ocu Hrvat, otkrio je jednom prilikom na koji način i koje praznike proslavlja, s obzirom na to da mu je supruga muslimanske veroispovesti.

Kako je rekao, njegove tri ćerke su različite vere. Jedna je pravoslavka, jedna muslimanka, dok je treća budističke veroispovesti.

- Moja deca kada su bila mala ona su u vreme Bajrama bili muslimani jer su se tada dobijali pokloni, a za vreme Božića i Uskrsa su bili hršćani jer su i tada poklone dobivali. Sada više ne znam što slave. Mislim da je samo srednja – budista. To mi, naravno, ne smeta. Moja deca će biti Francuzi, mada vole dolaziti u naše krajeve i imaju prijateljice ovde. A za suprugu i mene je kasno, nas dvoje ćemo uvek biti naši. Lečeni naši. Teško je u životu se od toga izlečiti - rekao je pre nekoliko godina Bregović, pa otkrio u kom duhu je odgajao ćerke:

Republika

Foto: ATA Images

Goran Bregović o ćerkama

- Vi trebate omogućiti deci da imaju slobodu izbora, kada biraju da budu svesni šta biraju. Ostavljam im slobodu hoće li će biti religiozne ili ne. 

- Moj otac i mati su bili komunisti, tako da se u mom domu nisu slavili verski praznici, ali iznad mene je živio pravoslavni pop, tako da sam uvek imao jaja za Uskrs. A istovremeno sam bio u takvom komšiluku da sam za Bajram uvek slao kompijana kurban, to je meso od ovna koji se kolje za Bajram. Tako da sam tog dana i dobijao kurban. Bez obzira na to što sam bio u jednoj takvoj kući, Bog mi je redovno slao signale - pojasnio je Bregović, prenosi Dnevno.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cvele

08.01.2023 14:56

Svaka ti čast kad su ti deca Francuzi.Sramotiš sve nas,i Srbe i Hrvate i Bošnjake.Kakvi smo ,takvi smo ali nismo Francuzi.