"NEMA OSNOVA ZA MOJU KAZNU" Pevačica progovorila o burnom skandalu u Crnoj Gori: Narod ne skuplja NOVAC za mene!

Autor:

Zabava

14.01.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica Crnogorčević našla se na udaru zbog pevanja himne u izvornom obliku.

"NEMA OSNOVA ZA MOJU KAZNU" Pevačica progovorila o burnom skandalu u Crnoj Gori: Narod ne skuplja NOVAC za mene!

Foto: printscreen/Kurir TV

Pevačica etno i izvorne muzike Danica Crnogorčević večeras je održala nastup u Novom Sadu, a pred sam početak nastupa progovorila je o napadima od strane pojedinaca zbog crnogorske himne "Oj svijetla majska zoro", koju je 6. januara otpevala u izvornom obliku.

Danica je, naime, govorila o izvođenju pesme "Oj junaštva svijetla zoro" za Badnje veče u Podgorici, čiji su stihovi zasmetali delu crnogorske javnosti, a išlo se toliko daleko da se za pevačicu tražila kaznaTim povodom Danica je demantovala da je tražila da narod skuplja novac kako bi se kazna platila, kako su neki mediji preneli.

Republika

Foto: youtube.com/SRPSKA RTV

Danica Crnogorčević

- Samo želim da demantujem da su moje reči bile, da će narod skupljati pare za mene, to baš želim da demantujem, to uopšte nije istina - rekla je Danica za Telegraf dodajući da nema nikakve kazne i da je neće ni biti zato što za nju nema osnova.

Danica je rekla da je ona izvodila izvornu verziju pesme koja datira iz 1863. godine pod naziv "Oj hunaštva svijetla zoro", a da je pesma "Oj svijetla majska zoro" nastala znatno kasnije. Na pitanje da li planira novi nastup u Crnoj Gori, pevačica je otkrila da je nastup planiran za Svetosavsku akademiju.

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Danica Crnogorčević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mirko

14.01.2023 11:45

Ona je samo pjevala staru pesmu iz 1863. godine.