ŠOK I NEVERICA ZA KOMŠIJE: Hrvatska doživela POTPUNU KATASTROFU!

Autor:

Sport

13.01.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo će naši susedi pamtiti današnji dan.

ŠOK I NEVERICA ZA KOMŠIJE: Hrvatska doživela POTPUNU KATASTROFU!

Foto: Tanjug/AP

Hrvatski navijači

Počelo je Svetsko prvenstvo u rukometu, a danas su bili na programu mečevi prvog kola ovoga turnira, a između ostalog, na teren je izašla i rukometna reprezentacija Hrvatske.

Iako je rukomet jedan od omiljenih sportova za naše komšije, danas su "kockasti" doživeli totalni fijasko, pošto su na startu prvenstva doživeli poraz od Egipta, rezultatom 31:22.

Iako je Egipat najbolja afrička selekcija i sasvim solidna ekipa, sigurno je da navijači Hrvatske nisu mogli da očekuju ovakvu blamažu na otvaranju prvenstva, protiv objektivno slabijeg rivala.

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Egipat-Hrvatska

Kod Hrvatske je najbolji bio Marin Šipić sa pet golova, dok su Igor Karačić, Filip Glavaš i Ivan Martinović postigli po četiri. Sa druge strane, selekciju Egipta je sa sedam pogodaka predvodio Mahmud Mohsen, a Jehia Eldera i Ali Mohamed su postigli po pet.

Hrvatskim rukometašima u prvoj su fazi preostale utakmice protiv SAD-a i Maroka, te će u mečevima protiv dosta slabijih rivala tražiti kartu za prolaz u narednu rundu. Ipak, iako do nje dođu, vrlo je moguće da se poraz od Egipta pokazati ključnim u mečevima za četvrtfinale, koji su na ovom prvenstvu jako bitni, jer donose kvalifikacije za Olimpijske igre. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading