GOLIŠAVI TOPALKO POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Devojke poludele za folkerovim nagim fotkama, sve se pojavilo na internetu (FOTO)

Autor:

Zabava

13.01.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Topalović Topalko (46) pokazao čime raspolaže.

GOLIŠAVI TOPALKO POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Devojke poludele za folkerovim nagim fotkama, sve se pojavilo na internetu (FOTO)

Foto: Instagram.com

Milan Topalović Topalko

Folker Milan Topalović Topalko oduvek je važio za jednog od najvećih šamera sa estrade, a kako nikada nije krio da vodi računa o svojoj liniji, ovog puta su pripadnice lepšeg i nežnijeg pola potpuno poludele za njegovim fotografijama. 

Naime, on je otišao u jedno selo, gde se prepustio seoskim poslovima, sa kojima se pohvalio na Instagram profilu. Kako je on veliki radnik i domaćin, Topalko je kao pravi muškarac poslagao drva, a potom se umio na prirodnom izvoru, koji je on nazvao ,,seoski džakuzi". 

On se našalio na svoj račun, pa je u jednom Instagram storiju napisao ,,Mogu ja iz sela, ali selo iz mene ne". Komentari su se nizali jedan za drugim, devojke su odlepile za Topalković golišavim izdanjem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Rade

13.01.2023 22:27

Vidim spolja da raspolaže ćelavom glavom, a da li ima nešto unutra nemam pojma ☠️💀☠️😇😂🤣