LAĆU IDENTIFIKOVALI PREKO TETOVAŽE KRSTA NA RUCI: Simbolika budi jezu u kostima!

Autor:

Zabava

23.12.2022

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značenje istetoviranog krsta na ruci Milana Laće Radulović budi jezu u kostima!

LAĆU IDENTIFIKOVALI PREKO TETOVAŽE KRSTA NA RUCI: Simbolika budi jezu u kostima!

Foto: E Stock

Iznenada smrt tekstopisca Milana Laće Radulovića potresla je čitac region, a kako prenose mediji, danas je njegovo telo stiglo u Srbiju preko Turske. Laća će ostati upamćen kao nasmejan momak, koji je bio pun života, ali izgleda da se iza velikog osmeha krila ogromna tuga. 

Mnogi pamte da je Laća imao tetovažu na ruci, a on je svojevremeno, čak i na sahrani majke Marine Tucaković dok je pričao telefonom, u prvi plan istakao baš krst koji mu je istetoviran. 

Foto: youtube.com/printscreen

Milan Laća Radulović preminuo

 

Njemu je ova tetovaža bila najomiljenija, a posebno zbog toga što je za njega kao hrišćanina imala posebno simboličko značenje.

Ipak, ono što je posebno izazvalo jezu kod njegovog oca i bližnjih je što je prilikom svog poslednjeg puta, on boravio upravo na Golgoti - biblijskom mestu na kome je po hrišćanskom verovanju razapet Gospod Isus Hristos, što čitavoj priči daje još jedan detalj pun tužne simbolike.

Foto: Youtube

Milan Laća Radulović preminuo

 

Laća dakle, ne samo da je svoj ovozemaljski život završio u neposrednoj blizini mesta gde je Isus razapet, već je i njegov identitet utvrđen na osnovu tetovaže krsta.

Inače, tetovaže s krstom često biraju ljudi bliski veri. Tetovaža u obliku pravoslavnog krsta ima značenje da je osoba koja je ima duhovno razvijena ili razmišlja o smislu života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading