CRVENA ZVEZDA PREDSTAVILA NOVO POJAČANJE: Štoper ponovo na Marakani!

Autor:

Sport

23.12.2022

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povratnik u crveno-beli dres.

CRVENA ZVEZDA PREDSTAVILA NOVO POJAČANJE: Štoper ponovo na Marakani!

Foto: Starsport

Uroš Spajić

Uroš Spajić, srpski štoper, predstavljen je danas na "Marakani" kao novo pojačanje Crvene zvezde.

Spajić je već igrao za Zvezdu, a iz nje je otišao 2013. godine u francuski Tuluz. Sada se vraća u Ljutice Bogdana, ali će na prvi meč morati da sačeka do marta ili aprila, zbog problema sa povredom. 

- Oporavak ide dobro, odlično, ide svojim tokom. Radio sam pre dve nedelje magnetnu i sve je u redu. Sada samo korak po korak. Radim na jačanju noge, mislim da je optimalno, očekujem da u martu spreman u potpunosti zaigram. Sve to zavisi od noge, možda bude brže, možda kasnije, ali sve je u redu i ide kako treba - rekao je Spajić.

Spajić je istakao i da se nada da će crveno-beli rutinski osvojiti titulu, a onda se spremiti za Ligu šampiona.

- Do sada je Zvezda pokazala da ima odlične fudbalere, ubedljivo smo prvi na tabeli i nadam se da ćemo tim putem nastaviti i da ćemo osvojiti titulu, pa da se spremimo za Ligu šampiona. Nadam se najboljem, da ćemo imati dobru sezonu do kraja i da se pripremimo za ono pravo - dodao je štoper crveno-belih.

Foto: Starsport

Uroš Spajić i Mitar Mrkela na predstavljanju

 Sada se vraća u Zvezdu kao znatno iskusniji fudbaler.

- Pritisak je uvek igrati za Zvezdu, vraćam se sa većim iskustvom kada sam bio 19-godišnjak. Osećaj je predivan, vratio sam se kući, osećam se lepo, direktor me je proglasio najboljim igračem omladinske škole pre dosta godina, 15 godina. Verujem da iskustvom i kvalitetom mogu da doprinesem ekipi - kazao je Spajić.

Za kraj, dodao je i da povratak dečački san, pošto samo sa prvim timom nije bio šampion.

- Dodatni motiv je bio povratak po dečački san, prošao sam sve kategorije Zvezde, a jedino gde nisam bio šampion je prvi tim. Vratio sam se da osvojim Superligu i da zaigram Ligu šampiona pred našim navijačima.

Osim Zvezde i Tuluza, Spajić je igrao i za Anderleht, Krasnodar, Fejnord i Kasimpašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading