SLIKA KOJA SLAMA SRCA! Bolna uspomena na nekada SREĆNU porodicu Radulović, koju je zla sudbina zavila u CRNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.12.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija iz prošlosti.

SLIKA KOJA SLAMA SRCA! Bolna uspomena na nekada SREĆNU porodicu Radulović, koju je zla sudbina zavila u CRNO! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ

Stravična sudbina zatekla je porodicu Radulović. Nakon što su 2008. godine izgubili sina Miloša Radulovića, Marina Tucaković i Aleksandar Fura Radulović živeli su u sa bolom i tugom koja nikada nije prošla.

Deceniju kasnije, Marini je dijagnostikovan tumor dojke protiv kog se sotički borila godinama, ali nažalost, prošle godine je izgubila svoju najtežu bitku. Njena smrt pogodila je čitavu javnost, brojne prijatelje i kolege, a ponajviše njenog supruga Futu i sina Milana Laću Radulovića.

Njih dvojica su nastavili da žive kako znaju i umeju, ne eksponirajući se previše u javnosti, boreći se sa velikim gubitkom. A onda, vest koja je šokirala sve. Milan Laća Radulović, preminuo je 19. decembra u Izraelu, na ulici u Tel Avivu.

Zbog njegove smrti zanemeli su svi, a srce se slomilo njegovom oci Futi, koji je ostao sam. Sahranio je suprugu i dva sina, crna sudbina nadvila se nad njihovom porodicom, a kako se navodi da sam govori, njemu bez njih života nema.

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja slama srce. Uspomena na porodicu, kada su bili zajedno i srećni.

 

 

Svo četvoro su nasmejani, Miloš i Milan su deca, obučeni u kauboje. Svi su zagrljeni i srećni. Nažalost, ta slika je sada samo uspomena na jednu, nekada srećnu i ispunjenu porodicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading