PROKLETSTVO PORODICE RADULOVIĆ! Futa je ostao sam, izgubio je suprugu i DVA NASLEDNIKA, stravična CRNA SUDBINA!

Autor:

Zabava

20.12.2022

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška sudbina prati porodicu Radulović.

Sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, Milan Laća Radulović preminuo je u svojoj 36. godini. Kako se navodi, njegovo beživotno telo je pronađeno na ulicama Tel Aviva u Izraelu, a sumnja se da je uzrok smrti prekomerna konzumacija nedozvoljenih supstanci.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Laća Radulović

Njegova majka, Marina, preminula je prošle godine u 67. godini nakon duge i teške bolesti. Njoj je 2018. godine dijagnostikovan maligni tumor dojke, a iako se nije predavala i bila je sinonim za hrabrost, nažalost, bolest je bila jača.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Milan Laća Radulović i Marina Tucaković

Milan njenu smrt nikada nije preboleo, a čitava porodica Radulović se nikada nije oporavila od stravične tragedije koja ih je zadesila, kada je Miloš Radulović, Laćin brat, 2008. godine pronađen mrtav u porodičnom domu.

Republika

Foto: Republika.rs

Grob Miloša Radulovića

Njegovo beživotno telo je pronašla u sobi njegova tadašnja devojka, a kako se navodilo i on je preminuo od prekomerne doze narkotika. Kada je pronađen, bio je modar i ukočen, a lekari su po dolasku mogli samo da konstatuju smrt. Marina ovaj ožiljak na srcu nikada nije zalečila. Ona je sahranjena pored njega.

Tužno je što je jednu ovakvu porodicu, porodicu umetnika i neverovatnih hitmejkera je pratila crna sudbina. Aleksandar Futa Radulović izgubio je suprugu i dva sina i nažalost, ostao sam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Bole

22.12.2022 12:27

Nije tu nista cudno ni neobicno, kad prodas dusu zarad karijere, pravis pesme najgorima za pare, mora maler da te prati. A i ono, dok je islo karijere su im bile na prvom mestu a dva sina zapostavljena, pa se posle cudili odakle droga. Sve je tu jasno, ne treba puno misliti.