VELEOBRT: Sjajni šuter ODLAZI iz Atlante?

Autor:

Sport

23.12.2022

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivane vesti stižu iz NBA lige.

VELEOBRT: Sjajni šuter ODLAZI iz Atlante?

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović i Tre Jang

Košarkaš Atlanta Hoksa Tre Jang mogao bi uskoro da napusti ekipu, prenose brojni američki mediji.

Očigledno da nešto ne štima u Atlanti, a to bi na kraju moglo da rezultira odlaskom Trea Janga, najboljeg strelca i asistenta ove ekipe, poznato još i po svojim šutevima sa velike udaljenosti.

Ukoliko dođe do ovakvog obrta, to bi značilo da srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović ostaje bez najboljeg saigrača i čoveka koji je u dve plej-of "trke" vukao Hokse, pogotovo 2021. godine kada su igrali finale konferencije.

Još početkom godine, Atlanta je napravila vrlo iznenađujuć potez, pa je u ekipu dovela Dežontea Mareja, koji igra na istoj poziciji kao i Jang. Njih dvojica su probali da igraju zajedno, ali to izlgeda ne zadovoljava Janga, koji želi da napusti grad u Džordžiji.

O svemu ovome se oglasio i Rej Jang, Treov otac.

 - Užasno je u šta se profesionalni sport pretvorio ovih dana, pa iako volim to što ljudi poput Kevina O'Konora pišu, uvek će biti članaka poput ovog jer predstavnici rivala nešto veruju. Tre ne razgovara sa drugim timovima, previše je zauzet Atlantom i željom da pobedi tamo. Da li će ovo nekada prestati? - napisao je Rej Jang.

Videćemo kako će se na kraju završiti ova saga, ali odlaskom Janga bi se znatno smanjile šanse Atlatnte za plej-of. Hoksi se trenutno nalaze na sedmoj poziciji Istočne konferencije sa skorom od po 16 pobeda i poraza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading