KAKO JE TO URADIO? Neverovatan koš Bogdana Bogdanovića koji je ZALUDEO Ameriku! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.12.2022

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leri Bird ili Bogdan Bogdanović?

KAKO JE TO URADIO? Neverovatan koš Bogdana Bogdanovića koji je ZALUDEO Ameriku! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Košarkaši Altanta Hoksa došli su do velike pobede, pošto su u noćašnjem meču NBA lige savladali Čikago Bulse sa 123:122, posle produžetaka.

Jednu od partija sezona pružio je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović, koji je predvodio pobednički tim sa 28 poena, uz šest pogođenih trojki, a imao je i sedam skokova i pet asistencija.

Ipak, naš košarkaš je zaludeo Ameriku, ali i ceo svet, neverovatnim košem za dva poena, koji se desio na dva i po minuta do kraja produžetka. Bogdanović je primio loptu, fintirao šut za tri poena, a onda krenuo na prodor po čeonoj liniji.

Tu je Derik Džouns odigrao sjajnu odbranu, pa je naterao srpskog košarkaša na šut iza table. Ipak, ni to nije smetalo Bogdanu, pošto je iz gotovo nemoguće pozicije pogodio za dva poena, čime je u tom trenutku povećao prednost svoje ekipe na 117:112.

Posebno impresioniran je bio komentator, koji je pitao da li se radi o Leriju Birdu, jednom od najboljih igrača u istoriji, ili Bogdanu Bogdanoviću.

Ovim trijumfom su Hoksi prekinuli niz od tri uzastopna poraza, pa sada u boljem raspoloženju dočekuju seriju gostovanja, pošto će naredna tri meča odigrati van svoje hale, protiv Memfisa, Orlanda i Šarlota.

Osim ovog duela, noćas je odigrano još šest utakmica, a pobedu su, između ostalih, zabeležili i Filadelfija i Los Anđeles Lejkersi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading