BOGI ZASMEJAO CELU AMERIKU: Komičan potez Bogdanovića - SMEŠI mu se "Šektin a Ful"! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.12.2022

07:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednim potezom nasmejao je celu halu.

BOGI ZASMEJAO CELU AMERIKU: Komičan potez Bogdanovića - SMEŠI mu se "Šektin a Ful"! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Košarkaši Atlanta Hoksa savladali su ekipu Orlanda Medžika sa 126:125 u vrlo uzbudljivom meču u Džordžiji.

Hokse je do trijumfa predvodio Trej Jang, koji je imao fantastičnih 37 poena, uz 13 asistencija, dok je Grifin upisao 19, uz sedam skokova. Naš Bogdan Bogdanović je upisao deset poena, uz četiri skoka i dve asistencije, a pritom je šutirao 4 od 12 iz igre, od čega je pogodio dve trojke iz čak osam pokušaja.

Ipak, jedan od promašaja je došao posle vrlo komične situacije tokom druge četvrtine. Naime, Atlanta je bila na rubu izgubljene lopte, a na kraju je do poseda stigao Orlando, koji je krenuo u kontru. Izgubili su loptu, odnosno Bogdanović je presekao napad, a onda umesto da doda nekom slobodnom saigraču, srpski bek je šutnuo sa gotovo pola terena, a lopta je umalo i završila u obruču.

Naravno, to ne bi uradio da je shvatio da se sat resetovao i da je njegova ekipa dobila nove 24 sekunde za napad. Ipak, u nastavku su Hoksi ipak stigli do lopte, posle skoka u napadu, a razlog tome je što su trojica košarkaša gostiju bili daleko na polovini Atlante.

Ovaj potez je zasmejao sve u hali, ali i putem društvenih mreža, a ostaje da se vidi da li će Bogi na kraju završiti u čuvenoj emisiji "Šektin a ful", gde se prikazuju četiri najsmešnija poteza iz prethodne nedelje NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading