ALARM U ATLANTI: Bogdan Bogdanović PONOVO van terena!

Autor:

Sport

13.12.2022

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se nadaju da nije ništa ozbiljno.

ALARM U ATLANTI: Bogdan Bogdanović PONOVO van terena!

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović, srpski košarkaš koji nastupa u NBA ligi, propustio je noćašnji meč svojih Atlanta Hoksa, koji je njegova ekipa glatko izgubila od Memfis Grzilisa sa 128:103.

Bogdanović je uhvatio pravi ritam, nakon što se vratio posle povrede kolena, pa je vezao nekoliko sjajnih mečeva, u kojima je bio glavni igrač svoje ekipe uz Trea Janga, ali su se svi navijači ovog tima uplašili kada je sprski reprezentativac propustio meč sa Memfisom.

Ipak, ako je sudeći po prvim infomarcijama, u pitanju su samo mere predostrožnosti. Bogdanović je nakon povratka posle povrede vezao pet mečeva, pa su treneri Atlante odlučili da ga odmore u "back to back" utakmici, odnosno situaciji kada jedna ekipa igra svoje mečeve dve večeri uzastopno.

Foto: Tanjug/AP

Bogdan Bogdanović u dresu Atlante

Osim Bogdanovića, poraz od Memfisa su sa strane gledali i Trej Jang i Klint Kapela, uz Dežonte Mareja i Džona Kolinsa, koji su od ranije povređeni, pa je jasno da Atlanta nije imala šanse u ovom susretu bez cele startne petorke.

Priliku da se ponovo vrate na pobednički kolosek, košarkaši Hoksa će imati za dve večeri, kada ih očekuje duel u Orlandu, protiv jedne od najslabijih ekipa ove sezone u NBA ligi. Nadamo se da ćemo tada imati prilike da u akciji vidimo Bogdanovića, koji ove sezone u proseku beleži 18 poena, uz nešto više od tri skoka i dve asistencije po utakmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading