LUNA I MARKO GODINU DANA ĆUTALI O ISTINI: Zbog ovoga je Đoganijeva morala da ide na carski rez!

Autor:

Zabava

12.12.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno je zašto je Luna Đogani morala da ide na carski rez.

LUNA I MARKO GODINU DANA ĆUTALI O ISTINI: Zbog ovoga je Đoganijeva morala da ide na carski rez!

Foto: Youtube printscreen

Pevačica i nekadašnja rijaliti zvezda  Luna Đogani nedavno je imala spontani pobačaj ploda, a prošle godine se porodila u bolnici "Narodni front" i na svet donela ćerku Miu, a njen prijatelj Ilija je otkrio zbog čega je porođaj obavljen carskim rezom.

Republika

Foto: youtube.com/siktertube

Luna Đogani i Marko Miljković

 

Luna je super. Beba je preslatka, ima 4 kilograma i 100 grama. Beba je buckica i preslatka je. Luna se super oseća. Porodila se carskim rezom. Porođaj je krenuo prirodnim putem, ali mala se okrenula u poslednjem momentu i morali su na carski. Svi smo srećni i sve je super - rekao je Ilija za "Srbiju Danas".

Luna je, po svemu sudeći, dobro podnela tragične vesti, pa ju je Marko Miljković odveo na Zlatibor kako bi se se zajedno odmorili. Đoganijeva nikada nije krila da bi volela da se ostvari još jednom kao majka, ali je istakla da bi volela ovog puta da dobije sina.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Luna Đogani

 

- Ma to je ono kada bi morali da biramo, bio bi sin, ali meni to ništa nije važno, osim da bude živo i zdravo, a kog je pola, nama je nebitno, mi ćemo ga svakako voleti najviše na svetu kao i našu Miu - istakla je Luna za medije.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading