ANABELA ATIJAS NIKAD EMOTIVNIJA: Nakon što je Luna izgubila bebu, pevačica priznala "Pomislila sam da sam za bacanje..." (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas nikad emotivnije se nije obratila javnosti!

ANABELA ATIJAS NIKAD EMOTIVNIJA: Nakon što je Luna izgubila bebu, pevačica priznala "Pomislila sam da sam za bacanje..." (FOTO)

Foto: YouTube/Printscreen/Republika TV

Pevačica Anabela Atijas opstaje na muzičkoj sceni skoro 30 godina, a uprkos svim izazovima sa kojima se svakodnevno suočava, jača je nego ikada pre.

Anabela se obratila svojim fanovima i poručila im da je zahvalna za svu ljubav koju joj godinama pružaju, ali i da još nije za penziju.

Foto: printscreen/Ami G Show

Anabela Atijas

 

- Kako nam se bliži kraju ova godina, tako mi naviru snažne emocije. Kako da ispoljim sve ono što osećam prema sebi prvenstveno, prema svojim najmilijima? Prema svojim saradnicima, prema vama koji pevate sa mnom ma gde bila, prema onima koji me prate, šalju lepu energiju i reči hvale. Ja nemam dovoljno jaku reč da opišem koliko sam zahvalna na prošloj godini, na svima vama koje sam nabrojala - napisala je Anabela i dodala:

- Neko je nekad možda pomislio da sam za bacanje, prva sam ja to pomislila. Ali eto, nisam! Bog mi je dao da ponovo zasijam pred svima vama i da se osećam vrednom, da iz nastupa u nastup, iz grada u grad odlazim sve zadovoljnija, praćena vašim iskrenim osmesima, mahanjem, odobravanjem da vam je bilo dobro sa mnom - napisala je pevačica na Instagramu i poručila svojim fanovima da će uskoro snimiti i novu pesmu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading