HIT ISPOVEST! Ljupka Stević se prisetila anegdote s tezge na kojoj je zaradila mnogo para: "Sa gostima sam se otimala za 5.000 evra" (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.12.2022

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi emisije ,,Ispovest!" pevačica Ljupka Stević otvorila je dušu!

Pevačica Ljupka Stević prisetila se situacije s jednog privatnog veselja na kom je pevala s kolegama, a dok je u rukama držala 5.000 evra bakšiša, prišlo joj je nekoliko klinaca koji su bili među gostima i otelo novčanice! Ljupka je u ispovesti za Srpski telegraf objasnila da su deca koja su obletala oko nje i drugim kolegama uzimala novac, kao i da je bilo veselja na kojima je pevala i za šestocifrene bakšiše.

- Na jednoj velikoj svadbi u Torinu smo uzeli oko 150.000 bakšiša. Kapiram da se pevači hvale bakšišom na sve strane, ali ja to ne radim. Uzela sam ovu sumu s bendom, ali nismo od toga videli ništa! Doživela sam da, dok pevam pesmu, u jednoj ruci držim 5.000 evra i u tom trenutku prođu klinci i otmu mi sve i odnesu napolje. Ko zna koliko su para odneli tada. Bila sam na veselju s pokojnim Šabanom, Snežanom Đurišić i Darkom Lazićem. Bilo je dosta pevača, a dok se svi isplate, šta ostane na kraju? To su mnogo manje sume - prisetila se Ljupka jedne komične situacije u velikoj ispovesti za Republiku, te se osvrnula na svoje početke:

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ljupka Stević

 

- Potičem iz muzičke porodice, moj tata se preko 30 godina bavio ovim poslom, samo što je poznat u svom regionu, a ja sam želela da napredujem više. Kada sam imala četiri-pet godina, znala sam da ću biti pevačica. Karijeru sam započela u KUD Kostolac, gde je počeo i moj otac kao pevač. Nije tačno da sam radila razne poslove da bih zarađivala. Pričalo se da sam svašta radila pored pevanja, a to nije istina. Otkako sam postala punoletna, počela sam da radim na tome da napravim karijeru kakvu danas imam. Nisam u tome stala sve do danas.

Stevićka kaže da je odmalena imala podršku najbližih da krene putem estrade.

- Moji roditelji nisu hteli da se mučim i radim samo u svom kraju veselja, kao lokalna pevačica. Hteli su više za mene i, naravno, da su bili ponosni na to što sam želela da budem popularna mnogo šire. Išla sam ka tome da manje radim, a da dobro zarađujem. Ocu sam brojala pare kad se vrati sa svirke. Ostavio je štos para u sobi, ja uđem i brojim sve, prebacujem u marke da vidim koliko je zaradio.

Pevačica tvrdi da nikad nije htela skandale u karijeri, te i da sebi priznaje samo jedan, koji se desio kada je razbila automobile nekadašnjem partneru bivšem generalu Dragiši Simiću.

Foto: E Stock

Ljupka Stević slike

 

- Inače nisam pevačica koja karijeru gradi na skandalima. Dogodio mi se samo onaj peh s razbijanjem auta bivšem partneru Dragiši. To je bio životni događaj koji nije ni trebalo da izađe u javnost. Najviše bih volela da mogu da se bavim ovim poslom, a da ne budem javna ličnost. Danas se više nego ikad priča o nasilju i nekako vidimo koliko je zastupljeno na sve strane. Vaspitavana sam tako da sve rešavam razgovorom, a ne batinama. Nikad nisam bila s partnerima koji su nasilni, ne bih to mogla da trpim ni sat - kaže Ljupka za naš list i dodaje da među muškarcima preferira uniformisana lica:

- Nikad nisam imala tip muškarca, ali volim uniformu. Nije mi bitno da li je doktorska ili policijska. Ona odaje utisak neke jačine i volim kad je muškarac nosi. Nekako daje autoritet i lepo izgleda. Postoje i oni kojima uniforma smešno stoji, a to je stvar karaktera. Inače, padam na lepo i kulturno ponašanje. Volim inteligentne muškarce. Ako mi se pogrešno obrati, može da se sruši sve to. Dakle, i pristup je važan.

Pevačica tvrdi da se ne druži s mnogo ljudi s estrade jer gleda isključivo svoja posla.

Foto: printscreen/pinktv

Ljupka Stević Amig show

 

- Ne družim se mnogo s ljudima s estrade jer me ne zanima šta se u njihovim životima dešava. Vodim sasvim drugačiji život u odnosu na mnoge koji su javne ličnosti. Postoji nekoliko osoba, nekoliko pevača, s kojima sam bliska i to je sve. Cela estrada je puna budaletina. Mnogo je ludaka i to je istina. Više me nerviraju muškarci na estradi, ali i kod mene privatno koji su mi bliski jer se nekad duže sređuju od žena.

Ljupka kaže da bi se rado bavila politikom u slučaju da se u njoj probudi želja da postane narodna poslanica.

- Udvarali su mi se sportisti, ali niko nije uspeo da me osvoji. Bolje ipak da se udvaraju oni, nego neki alkoholičari. Političku scenu Srbije i te kako poštujem, rado im pevam i imam dosta prijatelja među političarima. Družim se i sa ženama u politici, tako da tu nema previše udvaranja, samo prijateljstvo. Naravno, mislim da bih se super snašla kao narodna poslanica. Borila bih se za razna ljudska prava i mislim da je to super posao.

Stevićka kaže da je više ne zanimaju dueti sa svetskim zvezdama jer retko ko je podržao onaj s reperom Snup Dogom.

- Zbog dueta sa Snup Dogom sam razapeta i dočekana na krv i nož u svojoj državi. Zato sam odlučila da više ne snimam duete sa svetskim zvezdama. Neka su oni tamo, ja ću ovde da pevam kod nas. Sada radim samo sebi pesme. Nemam u planu da snimam duete, ali ako se desi dobra pesma, uvek sam otvorena za saradnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading