KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O TEI TAIROVIĆ! Otkrile kako njen otac reaguje na ponašanje pevačice: "Nemam komentar na tu SRAMOTU"

Autor:

Zabava

10.12.2022

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović trenutno je jedna od najtraženijih mladih pevačica, a sada su progovorile njene komšije

KOMŠIJE RAZVEZALE JEZIK O TEI TAIROVIĆ! Otkrile kako njen otac reaguje na ponašanje pevačice: "Nemam komentar na tu SRAMOTU"

Foto: Instagram.com

Tea Tairović doživela svojih 5 minuta, te sada važi za pevačicu koja dobija najviše bakšiša na domaćoj sceni, a sada je otkriveno kako njeni susedi reaguju na njen uspeh.

Ekipa “Super TV” posetila je Tein rodni Novi Sad, gde su komšije otkrile detalje o pevačici i njenom život.

- Ovo je malo mesto, svašta se priča. Jeste ona postala popularna, ali o njenoj prošlosti svi polemišu, a dokaz je znate već koji - snimak od prošle godine. Nemam komentar na tu sramotu. Ugled i kredibilitet njenog oca je ugrožen. Ni on nije baš sav svoj, ali nije ponosan što mu ćerku doživljavaju kao ženu lakog morala - kaže jedan mladić koji nije želeo da njegov identitet objavimo.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tea Tairović na jednom od nastupa

U obližnjem marketu je ne viđaju često.

- Ne pamtim kada sam videla Teu poslednji put. Stalno putuje. Maloj svaka čast, odlično se probila, ali njeno ponašanje nije za pohvalu.

Republika

Foto: Republika.rs

Tea Tairović

Jedan stariji gospodin tvrdi da poznaje Tairovićevu odmalena jer živi u susednoj zgradi.

- Uvek je bila muzikalna i volela da skakuće. Obrukala je porodicu dovoljno svim mogućim eksplicitnim sadržajem koji je mogao da izađe u javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading