VRAĆA SE! Ljubimac Grobara ponovo na mestu uspeha (FOTO)

Autor:

Sport

10.12.2022

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševio je svojim igrama.

VRAĆA SE! Ljubimac Grobara ponovo na mestu uspeha (FOTO)

Foto: Starsport

Delovalo je da bi mogao da se približi kraju karijere, a onda je usledila odlična sezona. Posle sjajnih godinu i po dana u Tobolu i osvojene titule prošle sezone, Zoran Bambi Tošić ponovo će nastupati u Kazahstanu.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Tošić u dresu Partizana

 

Naime, ljubimac Grobara je dobio ponudu Aktobea, a vicešampion Kazahstana je spremio ugovor na dve godine. Kako saznaje "Max bet sport", uveliko se vode pregovori, mada je i jedan neimenovani klub iz Mađarske pokazao ogromno interesovanje da angažuje bivšeg igrača Partizana, Mančester junajteda i CSKA iz Moskve.

Bivši reprezentativac je u aprilu 2021. godine, stigao u Kazahstan, posle rastanka sa kineskom Taižu Juandom. Ukupno je odigrao 48 utakmica i postigao 11 golova uz 13 asistencija.

Igre Tošića su ispratili u Aktobeu, koji je šampionsku trku u novembru završio sa bodom zaostatka u odnosu na šampiona Astanu. Sa Tobolom je 2021. godine, osvojio titulu i Superkup pobedom nad Kairatom.

Zoran Tošić ponikao je u Proleteru iz Zrenjanina, punu afirmaciju stekao je u Partizanu, dok je najbolje igre u karijeri prikazao u dresu moskovskog CSKA. Za reprezentaciju Srbije nastupao je u periodu od 2007. do 2017. godine. Za čitavu deceniju u nacionalnom timu upisao je 76 utakmica i 11 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading