VIĐA ĆERKU KAD MU PADNE BROJ PRATILACA! Pevačicu muž prevario sa koleginicom dok je bila trudna: Sada otkrila ŠOK detalje!

Autor:

Zabava

05.12.2022

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dada Mešaljić doživela je nimalo prijatno iskustvo od strane supruga dok je bila u drugom stanju

VIĐA ĆERKU KAD MU PADNE BROJ PRATILACA! Pevačicu muž prevario sa koleginicom dok je bila trudna: Sada otkrila ŠOK detalje!

Foto: Youtube/Zvezde Granda

Takmičarsku "Zvezda Granda" koju svi pamte po svojoj duhovitosti, Dadu Mešaljić, suprug je prevario dok je bila u drugom stanju, nakon čega je ubrzo usledio razvod.

Pevačica je donela na svet devojčicu Merjem, a mnoge zanima u kakvom su sada odnosu Dada i njen bivši suprug i da li viđa ćerku.

- Viđa je kada mu padnu pratilaca na Instagramu. Naravno, šta misliš od čega ovako luksuzno živimo? - odgovorila je Dada, pretpostavlja se ironično za Grandonline.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dadamesaljic

 

Dada je dodala da bi se ponovo udala u budućnosti, ukoliko se ponovo zaljubi, te otkrila šta joj je pomoglo da nastavi dalje posle razvoda.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dadamesaljic

 

- Meni je mnogo pomogao njegov izbor žena posle mene da ga prebolim i nastavim dalje - otkrila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading